Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanád a férjednek, hogy a legjobb barátja részegen ezt csinálta?
Figyelt kérdés
Egy lagzin voltunk, ahol a férjem hamar kidőlt, felment a szállodai szobába, én viszont maradtam a lakodalomban táncolni a barátokkal. Táncoltam a férjem legjobb barátjával is, meg az ő barátnőjével (semmi szexizés, csak mulatós). Nem volt semmi, másokkal is táncoltam. Aztán mikor mentem aludni, a férjem barátja fel akart kísérni a szobához, mert hogy a mi szobánkban hagyta a cuccait - ez igaz is volt. Tudni kell, hogy rendesen részeg volt már, járni tudott ugyan, de nagyon felbátorította a pia az amúgy gátlásos srácot. Csak aztán mikor felkísért és elköszönt az ajtó előtt, a szokásos puszi-puszi után még szorosan megölelt 2-3 mp erejéig, amit nem tudtam mire vélni. Ő nem az a fajta srác, aki csak úgy ölelget másokat, sőt... Aztán elment, majd 1-2 perc múlva visszajött, és úgy tett, mintha itt hagyott volna valamit, de mikor kérdeztem, hogy mit, nem mondta meg, csak annyit mondott hogy jajj, nem, mindegy, aztán elment. Szóval full úgy jött le, mintha akart volna valamit. Azt tudom, hogy mielőtt a párommal összejöttem, ő is próbálkozott nálam visszafogottan, tehát bejöttem neki anno évekkel ezelőtt, de nem gondoltam, hogy ez azóta is fennáll, főleg hogy neki komoly barátnője van jó ideje. Engem teljesen hidegen hagy egyébként ez a férfi, és kakit kavarni sem szeretnék, így talán jobb, ha erről nem beszélek senkinek, amúgy sem történt semmi, még ha érezni is lehetett a sztori lényegét. Ti mit gondoltok?2022. júl. 10. 20:39
11/15 anonim válasza:
Hát szerintem ez nem volt semmi. Hasonló volt velem is, csak a saját esküvőmön. Néhány pasi ilyen részegen, nem kell neki nagy feneket keríteni.
12/15 anonim válasza:
azért, mert ittasan kicsit bátrabb lesz valaki, az nem tudom hogy jön ahhoz, hogy lyuknak nézi a másikat. szerintem semmi összefüggés nincs. némelyik hozzászóló olyan, mintha kosárban élne. élettapasztalat, empátia és lazaság nélkül.
és még mielőtt kiforgatná valamelyik a szavamat, nem gondolom, hogy ittasan szabad kikezdeni valakivel, aki nem szeretné. de itt ilyen nem történt
13/15 anonim válasza:
Túlgondolod. A pia sok mindenkinek az ölelkezős oldalát hozza elő – nekem is. Nem kell hozzá bepróbálkozási szándék. Majd ha egyéb jelét adja annak, hogy akar valamit, akkor vissza lehet térni erre.
14/15 anonim válasza:
Én elmondanàm, pont azért, mert nincs ebben semmi. Ennél nagyobb dolgokat is el szoktam mondani, mosolygunk egyet rajta és kész. Nem az ad okot a féltékenységre nálunk, hogy más hogy próbálkozik nálam, hanem hogy én hogy reagálok. Amíg lekoppintás a vége és az, hogy nem hatott meg a helyzet, addig szórakoztató
15/15 anonim válasza:
Nem csinált semmit. Engem is ölelt már meg bebaszcsizva a férjem barátja, mert valamennyire az én barátom is. Naés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!