Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány akit ismerek részegen kavart velem lehet ebből folytatás?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik nekem, sőt majdnem minden nap találkozok vele és beszélgetünk. Van, hogy kettesben is. Nem ismerősöm semmilyen socialmédia oldalon. Elhívott engem és a haverjaimat bulizni és az este folyamán kevert velem. Nem tudom, hogy most csak az alkohol hatása miatt történt ez az egész vagy tetszem neki. Ő volt a kezdeményező fél. 20/F2022. júl. 26. 00:48
1/7 anonim válasza:
Ha tudnád én mit tettem részegen egy ismerősömmel!? Józanul még puszit se adnék neki!
2/7 anonim válasza:
Azért annyira ne éld bele magad. Részegen sok mindent megtesz az ember, amire aztán nem büszke.
3/7 anonim válasza:
Ezt így senki nem fogja tudni neked megmondani biztosra. Szerintem hívd el udvariasan találkozni valahova amikor egyáltalán nem részeg és ebből gyorsan kiderül, hogy mutat-e bármilyen hajlandóságot arra, hogy akár több is legyen köztetek. Bár az is egy lehetséges út lehet, hogyha online megpróbálsz nyitni felé és ráírsz valami indokkal. Hátha ki tud alakulni egy alap kommunikáció. Ha keresi a társaságod akkor abból is ki tudsz indulni, ha nincs bátorságod egyből elhívni egy találkozóra.
4/7 anonim válasza:
Sok oka lehet annak, ha kavar veled egy lány részegen.
Leginkább az, hogy magányos, emlékezteti valami az exére (akár a helyszín, társaság, vagy a zene), szeretethiányos, törődésre van szüksége. Újra át akarja élni a varázslatos pillanatot, amikor összejött valakivel.
Van, hogy részegen vonzóbbbak tűnik a srác, nézed, ahogy rád kattan, játszol vele, reagál... De ez igazából csak izgalmas és jól esik az egonak. Az dönti el az egészet, hogy józanul hogy viszonyul hozzád. Van, hogy aztán szégyelli. Ezért igazat adok a hármasnak, hívd el nappal.
5/7 anonim válasza:
Lehet vlaki azt mondta neki nagy a phötsöd ..
6/7 A kérdező kommentje:
Az a vicces, hogy régebben meg flegma volt velem egy pár éve és most nem tudom hova tenni ezt az egészet.
2022. júl. 26. 14:30
7/7 anonim válasza:
Közeledj felé józanul, aztán majd kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!