Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet az oka? Lehet folytatás? (Vagyis inkább kezdet)
Van egy lány, akitől kb 10-en éves korom óta többet szeretnék... sose volt más, aki ennyire tetszett... 24 vagyok.
Utóbbi időben csak messengeren chateltünk. Úgy tűnt minden rendben van.
Karácsonykor vittem neki vagy 3-szor ajándékot személyesen. Ámbár nem volt otthon. Amikor átmentem Karácsony után, akkor az anyukája nyitott ajtót, a lány valószínűleg a mosdóban volt, és 2 órán keresztül nem jött elő. Elvileg női baj, de nem hittem el. Nekik ezt nem mutattam... Vajon le akarnak rázni? De miért? Utolsó SMS-ünk ez volt, azóta nem beszélünk, mert elvileg haragszom és lezártam velük:
...Van kedvetek találkozni?
A visszaüzi:
"Kedves ...!
Előrelátóan nem érünk rá! **** Nagyon elfoglalt, vizsgákra készül, de amúgy sem érünk rá!"
Szerintetek ez még menthető?
te nyomultál, ő nem akarta az egészet, így "megszabadult" tőled.
És nem. Ez már nem menthető.
Ezt kinek írtad hogy van e kedvetek talizni?
Hányan?
3as randi az anyjával vagy mi? 😅😅😂😂
Szerintem ez már karácsonykor leeshetett volna neked hogy nem akar tőled semmi te meg csak tapadsz mint 1 pióca
Hidd el nem en akartam az anyjat...
Tudom hogy tobb sebbol verzik a dolog, csak na...
De azert az ajandek (az ajton hagyva uzenettel) jo volt...
Csak a legrosszabb hogy azt hittem evekig hogy lehet valami. :(
Szerintem elég egyértelmű hogy nem akar semmit
Mondjuk ennél világosabban le sem írhatták volna neked így nem is értem a kérdést....
Ennyire sötét vagy?
Hagyd már békén csórit
Nem kell sértegetni oke?
Nem vagyok sotet.
Csak remenykedtem.
Ugy voltam vele megprobalom tobbszor. De mostantól nem leszek ilyen. Biztos hogy jol megvalogatom h kivel kezdek es kivel nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!