Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Ti tényleg kiábrándultok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti tényleg kiábrándultok egy lányból ha látjátok őt részegen?

Figyelt kérdés
Nagyon sok fiú ismerősöm mondta ezt, szerintem ez kicsit nonszensz, ugyanis szerintem is van az az egyensúly és az ember legyen már tisztában mennyi alkoholt bír a szervezete, de mindenki volt már részeg, de ilyen miatt kiábrándulni. Persze ne legyen rendszeres, de 1-1 alkalom

2022. aug. 15. 08:44
 1/7 anonim ***** válasza:
96%

Ennek is vannak fokozatai, és sok függ az adott rendezvény hangulatától is. Tegyük fel, hogy mindenki ittas/részeg, ebben a helyzetben két példa:

1. Egyértelműen részeg a csaj, hangosan beszél/nevet/nyerít, pörög. A vak is látja, hogy sokat ivott, de nem rotty, amikor össze kell kapnia magát (indulni kell, az este alakításából kivenni a részét, stb.), képes rá.

2. Bőg, tónustalan, cipelni kell, igazgatni rajta a ruhát, nem figyel oda magára.

Az első senkit nem fog érdekelni, max. azokat, akik nagyon szélsőségesen állnak az alkoholhoz. A második mindenki számára visszatetsző, szerintem simán vezethet kiábránduláshoz.

De ez nem nemfüggő, a magukon kívül lévő férfiak is visszataszítók. És ezt olyantól vedd, aki nőként volt már a második állapotban is. Nem szabad ilyet csinálni magaddal, ha valamiért ez a felfogás alapjáraton nincs meg benned, akkor muszáj elsajátítani.

2022. aug. 15. 08:52
 2/7 anonim ***** válasza:
95%

Nőként én ezt férfiba is kiábrándítónak találom.

1-1 baleset megeshet persze 2 évente, de 20 éves kora fölött szerintem már mindenki tudnia kellene hogy mennyit bír inni és azt tudatosan ne haladja meg.

2022. aug. 15. 08:53
 3/7 anonim ***** válasza:
96%

Attól még én is kiábrándulnék, nőként, ha a páromat csatakrészegen látnám. A gyakori nagy mennyiségű alkoholfogyasztás szerintem 20 évesen is gáz és visszataszító, idősebb korban meg egyenesen kizáró ok nálam.

Azzal nincs gond, ha spicces részegre issza magát valaki, de az ilyen “világomról nem tudok” leisszuk magunkat a sárga földig emberekkel én biztos nem kezdenék. Nőknél meg fokozottan visszataszító az ilyesmi, hisz semmi nőies nincs ebben.

2022. aug. 15. 08:56
 4/7 anonim ***** válasza:
34%

Dehogyis. Ez olyan hülyeség, mint az, hogy ha korán van szex, másképp tekintek arra a nőre, aki eleve tetszik és akitől eleve akarok valamit. Ezeket a dumákat főleg a nők nyomatják szerintem egymásnak, hogy ha egy kicsit is jól szórakoznak férfiak társaságában, egyből érezzék is magukat szarul.

Én szeretem, mikor a párom becsiccsent. Eleve nem egy gyakori jelenség, de szerintem baromi vicces tud olyankor lenni. Eleve az a nagy szeretet és közvetlenség, ami olyankor eluralkodik... Meg elkezd halandzsázni, össze-vissza röhög. Szerintem tök aranyos akkor is.

2022. aug. 15. 09:17
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is nagyon attól függ, hogy mennyire részeg és milyen típusú részeg az illető. Ha csak elálmosodik, lelassul vagy éppen bepörög, kipirul, kicsit szabadabb szájú, kicsit rámenősebb, magabiztosabb lesz, az csak néhány bigott szentfazéknak fog szemet szúrni. Az viszont egy férfi esetében is kiábrándító, amikor esik-kel, tántorog, mindent összehány és elrontja mások szórakozását. Nyilván egy komoly kapcsoalt nem fog véget érni egyetlen ilyen eset miatt, de attól még kellemetlen látvány és élmény.
2022. aug. 15. 10:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy milyen részegen. Láttam olyan lányt, aki kiütötte magát annyira, hogy bepisilt és fetrengett a saját hányásában. Értelemszerűen ez kiábrándító. (Gondolom, mindkét nemnél.)

És láttam olyan részeg lányt, aki nevetgélt, jól érezte magát, szédelegve ment, de ennyi. Ez nem kiábrándító.

2022. aug. 15. 11:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Kiábrándító mindkét nem számára, de nem törvényszerű hogy ettől másképp gondol majd rád. A fiatal fiúk szokták ezt hangoztatni, ha egy férfit komolyan érdekelsz, érzései vannak irántad azon semmi sem fog változtatni, ahogy ez gondolom fordított esetben is így van.
2022. aug. 15. 11:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!