Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Részeges randit jóvá lehet tenni valahogy?
Figyelt kérdés
Először találkoztan kettesben a lánnyal, azonban a kelleténél több sört ittam és beütött a pia. Effektìve semmi rosszat nem csináltam, nem kiabáltam, nem tapiztam, nem szólogattam be, csak látszódott rajtam, a beszédemen, arckifejezésemen, hogy ittas vagyok.
A lány megijedt, azt mondta utólag, hogy nagyon félt tőlem, s ezt nem akarja újra átélni, nem akar többet ittasan látni.
Nagyon bele vagyok zúgva, emiatt nem szeretném ha nem folytatódna kettőnk között. Nem tudom mitévő legyek, hogyan tudnám ezt jóvá tenni?
2023. szept. 3. 13:00
2/14 anonim válasza:
Ha meg ad esélyt, akkor nyilvánvalóan ne igyál. Meg úgy egyébként se.
3/14 anonim válasza:
Szerintem elég egyértelmű, hogy ha ennyire szeretsz inni, hogy egy ELSŐ!!! randin sem tudsz parancsolni magadnak, akkor hagyd szerencsétlent. És úgy amúgy is a nőket. Ha le tudod tenni a piát akkor próbáld meg ismét randira hívni vagy keresni egy másik nőt. De ez ne csak arra a randira szóljon. Ha neked az ital ilyen fontos akkor ennek az életvitelnek ne tegyél ki inkább senkit mert normális nő ezt nem érdemli.
4/14 anonim válasza:
Nem tudom, hány sör csúszhatott le, de egy randin azért elég gáz részegre innod magad. Ha ennyi kontroll sincs benned, ne ismerkedj, mert ugyanígy fogsz járni.
5/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok alkoholista.
Rosszul jött ki, semmi extra.
2023. szept. 5. 20:40
6/14 anonim válasza:
Itt a gond, hogy ez neked semmi extra. Persze hiába is magyarázza neked bárki, hogy miért ne csinálj ilyesmit, úgysem fogod megérteni. Meg nem is akarod. Rosszul jött ki. Ja. Tuti, hogy látni se akarnálak többet.
7/14 anonim válasza:
Én is randiztam olyannal aki ivott elég sokat....persze ő se volt alkesz. Ott voltam nála 3 napot, már reggel energiaital mellé itta a vodkát...🤣🤣
8/14 anonim válasza:
Kérdező, azért ez elég extra, ha egy első randin sem tudod megallni, hogy ne piazz be részegségig.
10/14 anonim válasza:
Férfi vagyok. De teljesen megértem a nöt. És bizony ha egy első randin berúgsz, akkor már bocsi, de alkoholista vagy. Sajnos haveri (vagy inkább volt haveri) körben is van alkoholista aki ezt saját magáról nem látja be. Így még a testvére sem tud Neki segítenj, nem hogy egy barát vagy egy haver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!