Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzéseim voltak. És ő egyik-napról a másikra magyarázat nélkül lelépett. Évek után felkeresett. Rosszul tettem hogy elküldtem francba?
Utálom az ilyen faszokat.
Messziről ordít a sztoriról, hogy nem vállalja a felelősséget a tetteiért.
Mintha mi sem történt volna…tán azt hiszi, elévült a tahósága?
Nincs mentség erre a viselkedésre, slusszpoén, hogy ő nem is érezte, hogy meg kellene magyaráznia, csak elegánsan elsiklott felette.
Legjobban tetted, hogy elzavartad.
Most kiderült, hogy a tetteinek következménye is van.
9
Teljesen jól írtad le, csak először azt akartam írni, hogy nyilván ne kezdj vele kapcsolatot, de esetleg kérdezd meg tőle, hogy mi volt ez az egész.
De amikor már sokadszor olvastam újra, rájöttem, hogy ez egy teljesen tolerálhatatlan magatartás volt tőle.
És ilyenből hány van..Jóisten gyere le😩
Én ezeknek mindig elmondtam, hogy hogy viselkedtek, de bocsánatkérés sosem volt, csak “nem emlékszem”, “én nem csináltam ezt”, “rég volt már”.
Hányinger ez a férfiatlanság.
Jól tetted.
Ugyanilyen pasival ismerkedtem,letöröltem mindenhonnan,de mikor a csaja nem volt mellette,újra nekiállt irogatni.
Undorítóak egytől egyig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!