Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van valamilyen biológiai,orvos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valamilyen biológiai,orvosi,tudományos magyarázat arra a jelenségre, amikor egyes emberek belehalnak a szerelembe, hosszasan szenvednek ?

Figyelt kérdés
2020. okt. 17. 22:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%
Senki nem hal bele a szerelembe.
2020. okt. 17. 22:09
 2/12 anonim ***** válasza:
16%

1.

De azzal kapcsolatban vannak halálok. Egyik távolabbi rokonom ebbe őrült bele. Bár ő szerintem valami más problémával is megvolt áldva, és ez csak a szikra volt hozzá. Tehát technikailag tényleg nem ebbe hal bele senki, csak hát valahogy mégis.

2020. okt. 17. 22:18
 3/12 anonim ***** válasza:
0%

Tessék:

[link]

2020. okt. 17. 22:25
 4/12 anonim ***** válasza:
5%
Én a a magány miatt szenvedek, néhányunknak az a sorsa, hogy egyedül legyünk egész életünkben, sosem tapasztalhatjuk meg a szerelmet.
2020. okt. 17. 22:26
 5/12 anonim ***** válasza:
4%

4.

Ez elfog múlni, csak el kell fogadni. Ami nem könnyű persze, de ez van.

2020. okt. 17. 22:28
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
#1.lelkileg bele lehet...
2020. okt. 17. 22:36
 7/12 anonim ***** válasza:
63%

Annyit hadd jegyezzek meg, hogy a lelkiállapot visszahat az immunrendszerre (is).

Vagyis egy folyton szomorkodó ember igenis nagyobb eséllyel kap meg olyan betegséget, ami az immunrendszeren múlik: ez jelenthet múló vírusfertőzéseket is, de pl. rákot is.

Arról nem is beszélve, hogy ha az ember szomorúságában már az életnek se tud örülni, akkor nagyobb eséllyel éri baleset. Pl. nem figyeli úgy az autókat, amikor átmegy az úttesten. Nem érdekli, hogy melyik jármű milyen sebességgel tart feléje, és vajon meg fog-e állni.

Konkrétan szerelmi bánat miatt még nem hallottam meghalni valakit, de olyat már igen, hogy valakinek meghalt a gyereke, ő nem tudta feldolgozni, és beleroppant, pár évvel később bele is halt. Vagyis a szomorúság, a veszteségérzet, a lelki fájdalom igenis megölheti az embert.

2020. okt. 17. 22:45
 8/12 A kérdező kommentje:
Valaki meg gyilkol a féltékenység miatt, így is bele lehet halni.
2020. okt. 17. 22:52
 9/12 anonim ***** válasza:
Persze, vagy szerelmi bánatában öngyilkos lesz. De én értelemszerűen a természetes halálokokra gondoltam.
2020. okt. 17. 22:54
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

7.

Azért ez így nem mindig igaz. Könnyebben, de az a genetikán is múlik. Én pl. depressziós vagyok szinte mindig, mégsem kapok el semmilyen náthát, influenzát vagy a "rettegett vírust".

2020. okt. 17. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!