Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők, mi erre a magyarázat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mi erre a magyarázat?

Figyelt kérdés

Mindenhol az megy, hogy a férfiak így szemetek, meg úgy szemetek mivel csak a szexre mennek. Ebből gondolnám, hogy a nőket ez zavarja és ők nem ilyenek. De ezzel szemben meg azt látom, hogy 18 éves korára a lányok már jó pár férival összefeküdtek, akár 10-el is. Igazi kapcsolatuk meg 1-2 volt ebből. De 22 éves korukra simán megvan a nagyjának a 6 partner úgy, hogy felével nem is szerelemből voltak, csak egyéjszakás és fesztiválos meg egyéb kalandok.

Semmivel nem rosszabbak a férfiak számai ezeknél. (Eleve egy szexhez mindkettő kell.)

Miért sírtok azon, hogy sok férfi dugni akar miközben ti is pontosan benne vagytok ebben? És itt nem csak a lecsúszott ribikre kell gondolni. Sok normálisnak gondolt lány is ilyen.

2017. aug. 1. 16:29
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
94%
Két külön csoportról beszélsz. Meglepő, hogy ilyen egyszerű a magyarázat.
2017. aug. 1. 16:34
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
A nők nem ugyanazzal az aggyal vannak ám felszerelve. Lehet, hogy meglepő, de egyes nők máshogy gondolkoznak, mint mások. Vannak, akiknek belefér a szex sok emberrel, vannak akiknek meg nem. Két külön halmaz.
2017. aug. 1. 16:38
 3/29 anonim ***** válasza:
85%
Két komolyabb kapcsolatom volt, egy 2 és egy 3 éves. Ezen kivül még 2 férfival feküdtem le kapcsolaton kívül, ebből 1 volt egyéjszakás kaland. Akkor már én is ribi vagyok? Nem veszed észre h semmi értelme az általánosításnak? Minden nő más, ahogy minden férfi is más. Kár ezen rugózni
2017. aug. 1. 16:49
 4/29 anonim ***** válasza:
66%
A sopannkodo noket az zavarja hogy a top pasik nem oket dugjak, ezert szemetek.
2017. aug. 1. 16:53
 5/29 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele, hogy nem mind egyforma. De én a kérdésben szereplőket látom hatalmas többségben, annak ellenére, hogy naponta hallgatom, hogy a fériak szemetek és csak szex kell.
2017. aug. 1. 16:59
 6/29 A kérdező kommentje:
Azért írom ezt a kérdést, mert férfiként én nem vagyok benne ilyen egyéjszakásokban stb és olyan lányt keresek aki szintén hasonló EZEN A TÉREN IS velem. Csak éppen alig találok annak ellenére, hogy elvileg soknak kellene lenni hiszen a sok szemét szexre hajtót elítélik...
2017. aug. 1. 17:07
 7/29 anonim ***** válasza:
0%
Attol hogy egy no panaszkodik hogy minden ferfi szemet es csak a szex kell neki, meg nem biztos hogy nem egy ribi. Meg fogsz lepodni de a nok 99%-a ketszinu ribi.
2017. aug. 1. 17:15
 8/29 A kérdező kommentje:
Amint látod a kérdést én nem lepődök meg már ilyenen. Azon lepődök, meg amikor egy számomra rendes lányt találok. Az a meglepő és nem az amikor egy könnyűvérű, tartás nélkülibe botlok.
2017. aug. 1. 17:27
 9/29 anonim ***** válasza:
Nem éltem soha apáca-életet,de nem is szidom a pasikat,és magamat sem tartom másoknál rosszabbnak.Szívesen lekötném magam valaki mellett,gondoskodnék róla,de ha ez nem kell,hát megyek tovább.Csak tudod sz..r,mikor tìzből hét ember kb. eszköznek tekinti a másikat.Ilyenkor megcseszhetem a nagy szívemet,mert pont le...ják.Ez a téma sem fekete és fehér,általánosítani meg f..szság.
2017. aug. 1. 19:34
 10/29 A kérdező kommentje:

Két kérdéstípus merül fel itt a felnőtt párkapcsolatok szekcióban. Az egyik amikor valaki megkérdez valami egzakt dolgot, a másik meg amikor álltalános kérdés merül fel. Az első variáció az, hogy például (A pasim tegnap azt mondta, hogy nem jön velem vásárolgatni. Akkor már nem is szeret?) erre az a válasz szokott jönni, hogy "Honnan tudnánk? Nem is ismerjük a barátodat. Kérdezd meg tőle."

A másik az amikor ilyen általánosságban feltett kérdés van. Erre meg az a válasz, hogy "Baromság általánosságban kérdést feltenni."

Most akkor felteszek egy harmadik típusú kérdést. Mi a fszomra jó akkor ez az oldal?

2017. aug. 1. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!