Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Játszották már el veletek vagy ti mással, hogy mindenféle magyarázat nélkül, simán csak leléptetek, teljesen ignoráltátok a másikat?
Férfiakkal szinte általános hogy eljátszák ezt a nők, de fordítva is előfordul.
Megvolt a 2 órás randi, végén egy átlátszó "dolgom van" típusú kifogás, puszi puszi, "majd beszélünk", és mivel átlátszó volt meg is néztem a telefont, és jééé már eltűnt mindenhonnan ahol párban voltunk.
Másiknál nagy chatelés, napjaink elmondása egymásnak, randi tervezés, de neki vizsgája van, majd megint, és a vizsgaidőszak végén már nuku válasz. Aztán 1 ÉVVEL később megtalál, kérdezem mi volt a baja, azt mondja nem velem volt a baj, hanem a tanulás és a munka együtt nagyon lefoglalta (ja, úgy hogy egy válasz üzenetet nem volt képes írni...), pár üzenetváltás, majd megint eltűnt. (nem, akkor sem volt túl elfogalt, a VOLT-os szelfi ezt elárulta).
30-31F
volt, egy 9 hónapos kapcsolatban, ami közben 2-szer szakítottam, szájbarágósan sorolva az okokat, a magyarázatot. harmadjára nem volt erőm, kedvem a szónokláshoz, egyszerűen közöltem, hogy befejeztem, vége.
de velem is eljátszották ugyanezt, ott egy házasság végét jelentette.
36N
Volt mar tobbszor.. En 2 esetben csinalom ezt.. Ha probalok kilepni egy kapcsolatbol de hiaba mert mindig az a vege hogy megtudjuk oldani.. Probaljuk 1x 2x 3x.. Utana inkabb csak eltunok, mert tudom hogy nem engedne el es nincs ertelme folytatni.
A masik az ha megszerettem valakit de nem kolcsonos (pl baratsag, szexkapcsolat stb..), nem akarom elmondani hogy megszerettem vagy magyarazkodni de igy nem tudok tovabb a kozelebe maradni akkor szinten csak eltunok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!