Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez most mi? Tudtok erre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most mi? Tudtok erre valami magyarázatot?

Figyelt kérdés

A semmiből előjött egy nagyon erős érzés, amit régen éreztem egy személy iránt. Nagyon felvillanyozott és örültem neki, aztán szomorúság jött rám. Egész nap bizsergett a testem. Pedig még csak nem is gondoltam rá, eszembe se jutott mostanában ő. Szinte már már elfelejtettem, mert teljesen másra koncentráltam.

Ez miért lehet? Talán gondolhatott rám és én ezt megéreztem? Lehetséges lenne? Tudom, hülyén hangzik, de más magyarázatot nem tudok erre .

2020. dec. 21. 21:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Még vannak lezáratlan érzelmeid irányába.
2020. dec. 21. 21:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Talán gondolhatott rád...előfordult már ilyen a történelemben...
2020. dec. 21. 21:57
 3/4 anonim ***** válasza:
35%
Peteérés?
2020. dec. 21. 22:09
 4/4 anonim ***** válasza:
A lélektani egészségügyi pszichológia körébe tartozik. Vannak akik hisznek benne, minthogy vannak akik hisznek és nem hisznek a holdraszállásban
2020. dec. 21. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!