Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? (Kérdésed túl rövid, magyarázatot hosszú)
Ez a sztori 2 éve kezdődött.
Suliban találkoztam egy sráccal. Beszélgettünk, megvolt a közös hang. Egyből megfogott a külseje, a stílusa, vicces volt. Utána egy ideig nem találkoztunk.
Aztán megint ugyanott találkoztam vele, de teljesen más volt. Utálatos volt szinte mindenkivel, rám szinte rám se nézett. Nem hittem el hogy ő az. De én nekem még mindig tetszett, teljesen beleszerettem. Soha nem mertem hozzászólni, az első beszélgetésünknél is ő szólt hozzám, én legfeljebb csak mosolyogtam rá, mint hülyegyerek a tehénsz@rra.
De ezt az új formáját hozta egészen év elejéig. Hozzánk bukott. Aztán megváltozott, de nem jó irányba. Amiket csinált idén: belenyúlt vizes kézzel az áram a, leszedte a wc kilincset és lehúzta, összetört egy billentyűzetet, leszedett egy radiátort, kakaót dobott a piszoárba (a fiú wc az a fiú maffia székhelye), egy egeret megfogott a kábelnél, és lasszó módjára forgatta, közben üvöltötte hogy diktamamou csibori csibori csibori, a virágokat az udvaron tépi, tönkretett egy szekrényajtót (és a töritanár utolsó évét). Én meg mindig ugyanazt érzem, mint tavaly. 1 barátnőmnek mondtam el ezt az érzést, az egyik lány pedig addig sírt amíg el nem mondtam neki, ő erre elmondta mindenkinek, köztük a srácnak is. Viszont addig engem meg a srácot egész addig csesztettek, hogy jajj de összeilletek jajj az esküvő mikor lesz meg ilyenek, most hogy kiderült ez, senki nem szól egy szót sem. Egyszer mondta hogy ő nem hiszi el, hogy én szeretem, mondom dehogy nem. Azt hátrafordult és elment.
Most ilyenkor mit kellene csinálnom? Nekem ez a helyzet nagyon fura. Első szerelmem.
Valószínű nagyon mérgező családi háttere van. Nem igazán tudsz mit csinálni, ha ezt erzed. Nem fog a szeretetedtol megváltozni és valami biztos történt a magánéletében, ami miatt ennyire kifordult magából. De már nem lesz olyan, mint előtte.
Próbáld megvizsgálni, mit érzel pontosan. Egy vágyba vagy szerelmes, amit elképzeltél róla, hogy ő ilyen, vagy a valóságba. Nézd kicsit objektíven a dolgokat.
Semmit. Nem hiszem, hogy egy bukott garázda, aki még azt sem hiszi el, hogy tetszik neked többet érdemel.
Amúgy eltévedtél a kategóriában, ez nem a tini részleg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!