Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? (kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú)
elég hülyeség és bonyolult...tudom, h hülye csitri vagyok és ez legyen a legnagyobb bajom de nem tudom, hogy mit tegyek...
van egy fiú aki járni akar velem, de én nem tudom, hogy mit akarok. kedves srác nagyon, és tetszik meg szimpatikus, de nem akarom lekötni magamat(??). ezen felül van egy másik fiú, aki régebb óta tetszik, de még sosem beszéltünk.
gyakran arról győzködöm magamat, hogy 'jó lesz, ha azzal a fiúval jársz...' és felsorolom a jó tulajdonságait, direkt keresem, h mi szól mellette, néha meg arról győzködöm magamat,h nem jó ötlet, mert nincs egymásra időnk(alig tudunk/tudnánk találkozni) és rengeteget kéne hazudnom és ha járok valakivel, akkor az - nevezhetjük akárhogy - kötelezettségekkel jár
nem tudom, hogy mit tegyek. nem akarok ezen rágódni és nem akarom megbántani a fiút, mert tényleg kedvelem. kérlek segítsetek, mit tennétek a helyemben!(privátban is írhattok!:) )
Köszi!:)
16/L
Az tedd,amit szeretnél :)
Nem mindig jó túl agyalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!