Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jártál már úgy, hogy az egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jártál már úgy, hogy az egyik exed váratlanul szakított veled, mindféle magyarázat nélkül?

Figyelt kérdés

2023. júl. 20. 00:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
Ja
2023. júl. 20. 00:22
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg igen. Gyakorlatilag meg egyszerűen eltűnt a képből 4 hónap után. Egyik napról a másikra Ignorált, nem válaszolt az üzeneteimre, a hívásaimat kinyomta stb. Első kapcsolatom volt, így Beletelt 3 napba mire leesett, hogy ő így szakított, minden szó nélkül, és egyszerűen csak nem kellek már neki. Onnantól már nem kerestem többet.

7 évvel később, egyszer összefutottunk teljesen véletlenül, a metrón látott meg és jött oda hozzám. ( Én oda sem mentem volna ha előbb látom meg) Beszéltünk kicsit. Mondta hogy sajnálja ami anno történt, de nem tudta hogy mondja el, hogy összejött mással. Mondtam neki szimplán őszinteség és gerinc kellett volna hozzá, meg minimum egy sms. Kérdezte mi van velem, van e pasim, boldog vagyok e. Mondtam hogy igen, házas vagyok, és megmutattam a karikagyűrűt az ujjamon. Meglepődött. Aztán mondtam hogy mennem kell, mert vár rám a férjem, sok boldogságot kívántam neki, és mondtam hogy remélem azzal a másikkal emberibb módon bánik ha megunja. Erre mondta hogy ő szingli, nem sokáig volt azzal a másik nővel, mert az megcsalta. Hát mondom úgy tűnik visszanyalt a fagyi.😂 Elköszöntem És otthagytam.

2023. júl. 20. 00:34
 3/12 anonim ***** válasza:
24%
Az exem sose szakított velem, hiszen ő már eleve ex.
2023. júl. 20. 01:02
 4/12 anonim ***** válasza:
97%
Igen. Aztán rá 2 hónapra keresett, de nem is érdekelt már.
2023. júl. 20. 04:42
 5/12 anonim ***** válasza:
0%

Megérdemlitek.

Mivel nem lehet elmondani az igazat, őszintén. Kapja mindenki a bulshitet, meg az ok nélküli szakítást. Sírás helyett örülj, mert ma ez van tapintatnak tekintve.

Vagy mit szeretnél? Hogy megmondta volna hogy mi a baj veled? Akkor meg az nem tetszene!

2023. júl. 20. 06:52
 6/12 anonim ***** válasza:
93%
Volt ilyen, 2 éve voltunk együtt. Egyszer csak közölte, hogy szakítani akar, mert nem szeret. Igazából ennyi volt a magyarázat. Nagyon váratlanul ért. Utólag visszagondolva voltak jelek, de nem olyan komolyak, mint veszekedés vagy valami.
2023. júl. 20. 08:22
 7/12 anonim ***** válasza:
93%
Ugyan a kapcsolatunk eleg toxikus volt, de mindig kitartottunk egymas mellett es folyamatosan azon dolgoztunk, hogy “jobbak” legyunk es megbeszeltuk, hogy kozosek a celok, a jovokep, eskuvot terveztük mar egy ideje stb majd egy nagyon bekes idoszak utan hirtelen osszeomlott es azt mondta mar ram se tud nezni/erinteni/ sosem szeretett stb rosszul van tolem, el akar hagyni azonnal. Ekkor mar 3,5 eve alkottunk egy part. Igazabol o igy szakitott volna velem ennyi infoval, napokig meg hagyott szenvedni majd elpusztultam fajdalmamban, mert nem is engedte hogy megerintsem meg semmi ott szineszkedett, hogy rosszul van tolem, megáll a szive :D kesobb kiderult osszevissza csalt mindenkivel es mindennel, szetalazott ahogy csak tudott es igazabol ez volt a nagy baja, meg mar inkabb kezdett volna egy uj kapcsolatot ahol “tiszta lappal” indulhat es eljátszhatja ugyanezt. Meg o tiltott engem mindenhol. Es Volt kepe honapokkal kesobb irkalni, hogy visszajonne :D pofatlan gyerek, elore sajnalom a jövendőbeli aldozatat.
2023. júl. 20. 08:59
 8/12 anonim ***** válasza:
93%
Volt ilyen. Elég sokáig tartott feldolgoznom, mert én fejben még bőven nem ott tartottam, hogy elengedjem őt. Semmi előjele nem volt, egyszer csak ledobta a "beszélnünk kell" bombát.
2023. júl. 20. 10:34
 9/12 anonim ***** válasza:
96%

Nekem az volt hogy én éreztem hogy valami nem kerek, egy este leültem vele, elmondtam hogy érzek. Ő megnyugtatott hogy minden rendben van, nagyon szeret engem csak stresszes időszak stb. Hosszan beszélgettünk erről, nagyon őszintének tűnt, el is hittem.

Másnap közölte hogy meggondolta magát, vége.

Azóta is vannak bizalmi problémáim, ez a tüske bennem maradt hogy BÁRMIKOR eldobhat a másik, mindegy mit mond vagy tesz előtte. :(

2023. júl. 20. 11:54
 10/12 anonim ***** válasza:
94%
7 vagyok, igen bennem is ez maradt meg leginkabb, higy barmikor kilephetnek az eletembol akarmit is mondanak. Azelotti kapcsolatomban is amikor velem szakitottak hasonloan hirtelen dontes es ott meg magyarazkodni se magyarazkodott.
2023. júl. 20. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!