Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártál már úgy, hogy az egyik exed váratlanul szakított veled, mindféle magyarázat nélkül?
Elvileg igen. Gyakorlatilag meg egyszerűen eltűnt a képből 4 hónap után. Egyik napról a másikra Ignorált, nem válaszolt az üzeneteimre, a hívásaimat kinyomta stb. Első kapcsolatom volt, így Beletelt 3 napba mire leesett, hogy ő így szakított, minden szó nélkül, és egyszerűen csak nem kellek már neki. Onnantól már nem kerestem többet.
7 évvel később, egyszer összefutottunk teljesen véletlenül, a metrón látott meg és jött oda hozzám. ( Én oda sem mentem volna ha előbb látom meg) Beszéltünk kicsit. Mondta hogy sajnálja ami anno történt, de nem tudta hogy mondja el, hogy összejött mással. Mondtam neki szimplán őszinteség és gerinc kellett volna hozzá, meg minimum egy sms. Kérdezte mi van velem, van e pasim, boldog vagyok e. Mondtam hogy igen, házas vagyok, és megmutattam a karikagyűrűt az ujjamon. Meglepődött. Aztán mondtam hogy mennem kell, mert vár rám a férjem, sok boldogságot kívántam neki, és mondtam hogy remélem azzal a másikkal emberibb módon bánik ha megunja. Erre mondta hogy ő szingli, nem sokáig volt azzal a másik nővel, mert az megcsalta. Hát mondom úgy tűnik visszanyalt a fagyi.😂 Elköszöntem És otthagytam.
Megérdemlitek.
Mivel nem lehet elmondani az igazat, őszintén. Kapja mindenki a bulshitet, meg az ok nélküli szakítást. Sírás helyett örülj, mert ma ez van tapintatnak tekintve.
Vagy mit szeretnél? Hogy megmondta volna hogy mi a baj veled? Akkor meg az nem tetszene!
Nekem az volt hogy én éreztem hogy valami nem kerek, egy este leültem vele, elmondtam hogy érzek. Ő megnyugtatott hogy minden rendben van, nagyon szeret engem csak stresszes időszak stb. Hosszan beszélgettünk erről, nagyon őszintének tűnt, el is hittem.
Másnap közölte hogy meggondolta magát, vége.
Azóta is vannak bizalmi problémáim, ez a tüske bennem maradt hogy BÁRMIKOR eldobhat a másik, mindegy mit mond vagy tesz előtte. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!