Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Érzéseim voltak. És ő egyik-na...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzéseim voltak. És ő egyik-napról a másikra magyarázat nélkül lelépett. Évek után felkeresett. Rosszul tettem hogy elküldtem francba?

Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy sráccal. Nem interneten ismertem meg, de legtöbbet ott beszéltünk mert 3 hét ismerettség után haza kellett utaznom. Egyre jobban kedveltem. Talán enyhén fogalmazok a kedveléssel. Sokat mesélt magáról és közelebb is kerültünk egymáshoz. Voltak kisebb vitáink. De megbeszéltük. Az a lényeg hogy egyik nap én írtam neki, mert nem keresett napokig. Látta de nem válaszolt. Természetesen kicsivel később megkérdeztem hogy mi az oka annak hogy nem válaszol, erre fel az volt a válasz hogy nincs semmi ok, csak egyszerűen nem akar velem beszélni. Megkérdeztem még egyszer és utoljára hogy mi a probléma és hogy beszéljük meg.. de ő ugyan úgy viselkedett. Én letöröltem mindenhonnan amire Ő tiltással válaszolt. Évekig ettem magam és nyugtattam a hülyeségekkel hogy biztos "menekült az érzései elől". 2 évre a történtek után mintha semmi sem történt volna felkeresett és megkérdezte hogy hogy vagyok. Úgy csinált mintha egyáltalán nem emlékezne semmire és csak Ő azért írt most mert úgy hirtelen eszébe jutottam és tudni akarta hogy mi van velem... én elküldtem a francba. Kellett volna adnom neki egy esélyt? Esetleg egy esélyt arra hogy megbeszéljük vagy hogy megtudjam hogy mi történt annak idején?
2023. júl. 21. 19:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%
Jól tetted, hogy elküldted! 👍
2023. júl. 21. 19:37
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is jól tetted.

Annak idején kellett volna tepernie..

Az ilyenek ezt csinálják, úgy tesznek, mintha mi sem történt volna, ismerek is ilyen pasikat.

2023. júl. 21. 19:41
 3/16 anonim ***** válasza:
76%

Lett volna rá lehetősége akkor elmondani.

S mi a garancia, hogy most nem fog szó nélkül lelépni?

2023. júl. 21. 19:41
 4/16 A kérdező kommentje:
Semmi sem garancia. Esélyt nem adnék arra hogy legyen valami köztünk, pedig egy kis idővel ezelőtt meg voltam bolondulva érte... de azon morfondirozok hogy mi lett volna ha bár arra magyarázatot kapok, hogy miért tette...
2023. júl. 21. 19:43
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
4. Akkor valószínű más jobban érdekelte, most pedig az üresjáratot éppen kitöltené.
2023. júl. 21. 19:46
 6/16 A kérdező kommentje:
:)) hát fájdalmas megfogalmazás... de lehet igazad van.
2023. júl. 21. 19:48
 7/16 Noren1989 ***** válasza:
100%
Szerintem is pillanatnyi pótlék vagy..
2023. júl. 21. 19:51
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
6. Elhiszem, hogy izgatja a lelked, de ha nem egy mindent megérő akkora nagy szám, akkor jobban jársz, ha végleg elengeded a sztorit, meg őt is.
2023. júl. 21. 19:51
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Írtam egy hosszú választ, de szerencsére újra elolvastam a kérdésed (már kb. ötödször).

"Természetesen kicsivel később megkérdeztem hogy mi az oka annak, hogy nem válaszol, erre fel az volt a válasz hogy nincs semmi ok, csak egyszerűen nem akar velem beszélni. Megkérdeztem még egyszer és utoljára hogy mi a probléma és hogy beszéljük meg.. de ő ugyan úgy viselkedett."

Egy ilyen emberrel SOHA többé ne állj szóba.

2023. júl. 21. 20:14
 10/16 A kérdező kommentje:
Bocsánat ha nem fogalmaztam elég pontosan, nem akartam nagyon belemenni a részletekbe sem, mert a legtöbb ember unja a hosszú litániákat.
2023. júl. 21. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!