Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a Goth csajok vonzóak? Én nő vagyok,de nem irigységből mondom azt,hogy szerintem elég kiábrándítóak..Nektek mi a véleményetek?A legtöbb úgy néz ki,mint aki most kelt a sírból..
Antoni Rita ismert feminista például goth, vagy régebben az volt, és aszerint is öltözködött, sminkelt.
Sok pasi számára izgalmas ez, én is ismerek ilyet, hogy bele tud szeretni...
És nem igaz egyáltalán, h. úgy néznek ki, mint akik most másztak ki a sírból.
Általában mívesen elkészített, látványos sminket viselnek, gyakran lobogó hosszú a hajuk, és különleges, egyedi ruhákat hordanak, és körbeveszi őket az önaonosság és titokzatosság aurája.
És hogy jön a kérdésed a szerelem topicba?
Várj, kitalálom, a csávódnak vagy exednek, megtetszett egy goth csaj?
31.
Mondjuk a deklaráltan fekete cuccokat hordó arcok is sokszor azt gondolják, hogy ők most mennyire haláliak meg darkok, pedig hát... Sok esetben nagyon nem. Lásd emósok anno, ami mára csak egy rossz vicc a múltból a Tokio Hotellel.
Ha nem irigység lenne akkor nem lett volna benned ez a kèrdès ! Ha most 10 ember azt írja szèpek 10 pedig azt csúnyák mennyivel vagy előrébb? Nyílván ott is vannak szèp ès igènyes ès ronda ès igènytelen emberek de mindenki úgy èlje a saját èletèt ahogy akarja .
Számomra vonzóak általában nekem tetszik hogy van egyènisègük ès nem tucat kinèzetük van mèg annak ellenére is hogy semmi közöm a goth subkultúrához max nèha hallgatok rock zenèt ami persze szintèn más de talán közelebb van hozzájuk. 43f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!