Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzést kelt bennetek ha eszetekbe jut életetek első nagy szerelme?
Zavart. Ritkán. 13 éve. Nem. Nem. Mert soha "nem volt ideje", állandóan más dolga volt. Annak ellenére, hogy kapcsolatban voltunk és ca 300m-re laktunk egymástól, olyan volt mint egy távkapcsolat.
30/f
24 évesen jött el. Várt rám kb 2,5 hónapot mert külföldön voltam. Isteni vele a szex. Megfelelési kényszer és kompromisszum nélkül jöttünk össze. Most szexeltünk 1 órája se. Nem hiányzik, de azért szexelnék vele most is.
24N
Attól függően , hogy éppen milyen részlet jut eszembe a közös életünkből az érzelmi skála mindkét végéről indulva öntenek el érzések.
Szerelem, düh, szeretet, fájdalom, csalódás, öröm, undor, bánat, megbánás stb.
Semmi extrát, mosolygok max azon, hogy milyen kis fiatal voltam még akkor.
Milyen gyakran gondoltok rá? Szinte soha, ritka, ha valami eszembe juttatja, max ha látom valahol, akkor eszembe jut, hogy jééé ilyen is volt :D
Mikor láttad őt utoljára személyesen? tavaly az utcán
Hiányzik? egyáltalán nem :D
Ha úgy adódna, összejönnétek vele? Dehogy :D azóta már vőlegényem van :D meg azóta ténylegesen felnőttem. Hozzáteszem neki is régóta párja van szerencsére :)
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!