Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit néztek meg egy lányon külsőleg első blikkre, milyen érzéseket kelt bennetek egy minden szempontból gyönyörű nő vagy az a lány, akibe szerelmesek vagytok?
Én legelső sorban az arcát nézem meg legelőször egy lányon, ezen belül is a szeme a legelső. Ha tetszik az arca, szóval szép letisztult, természetes, akkor megnézem a testét ( a domborulatokat), majd az öltözködését.
Akibe szerelmes vagyok, mindig egy kellemes "bizsergető", megnyugtató érzést vált ki belőlem.
Alap esetben az arca. De egyébként úgy az egész alakját, főleg láb. Aztán fenék. Valahogy a mell nálam mindig mellékesebb volt. De nekem egyébként a vékony lányok jönnek be, vékony lábakkal, kicsi és formás mellel, fenékkel, lapos hassal (tehát vékony). Arcot leírni pedig képtelenség, bár az alakot meghatározni is nehéz :)
A telt lányokat nem szoktam nézegetni. Bocsi, ha megsértettem vele valaki! Tehát alapból van egy úgymond "szelektálás"
Kellemes érzés, de legtöbbször zavarba is jövök, társalgás meglehetősen nehéz nálam :/ Az első alkalom főképp, de ha ismerem akkor nincs vele különösebb gond, de mégis másabb :D
Illetve még alig bírom levenni a szemem róla, valahogy akarva akaratlanul is rá-rá pillantok. Bámulni nem szoktam senkit, valahogy azt kellemetlennek érzem.
Testi pedig egyértelmű, sokszor kellemetlen. Nem maga a reakció, hanem ha olyasmi nadrág van, stb... érted :)
Mivel zavarban vagyok, izgulok, így fokozott izzadás.
De volt már eset arra is, hogy nem az arca, hanem pl. a szeme fogott meg, és egyszerűen... áh gyönyörű :) Valahogy tényleg nehéz nem oda nézni (de arcra sem volt csúnya), vagy az alakja, pl lábai. Párkapcsolatnál az arc mindig fontos szempont szerintem, sőt a legfontosabb.
Meg első pillantásnál persze függ a szituáció. Nem mindegy, hogy hogy pillantom meg, lehet csak jóval később látom az arcát, ha pl. háttal áll nekem a buszon, vagy bárhol máshol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!