Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek a Goth csajok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a Goth csajok vonzóak? Én nő vagyok,de nem irigységből mondom azt,hogy szerintem elég kiábrándítóak..Nektek mi a véleményetek?A legtöbb úgy néz ki,mint aki most kelt a sírból..

Figyelt kérdés
2023. jún. 11. 23:38
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
88%
Hát van 1-2 akik vonzóak. Nekem bejonnek némileg.
2023. jún. 11. 23:39
 2/35 anonim ***** válasza:
89%
Pedig irigységnek tűnik, és fekete ruhám sincs, úgy mondom.
2023. jún. 11. 23:40
 3/35 anonim ***** válasza:
82%
Igen, egy részük vonzó.
2023. jún. 11. 23:40
 4/35 anonim ***** válasza:
5%

Szerintem igénytelenek. Akárhány ilyesmi embert látok, mindig zsíros a hajuk, a körmükről töredezett a fekete lakk, a sminkjük is elég igénytelen. Nem kiemelik, ami szép magukon, hanem pont hogy elrondítják teljesen magukat.

A ruhákat hagyjuk is…

Persze ízlések és pofonok, de nehèz megértenem, hogy adottak ezek a fiatal nők, előttük a világ, a lehetőség, csinosan is öltözködhetnének, mehetne a pasizás, fiatalság bolondság helyette inkább játszák ezt az erőltetett “én komoly sátánista vagyok” szerepet és tényleg, mintha a sírból keltek volna ki. Azt a hülye filmet se szeretem, pedig tudom most nagy divat a kiscsajjal, az Adams family. Borzasztó. Mindig is rossz érzést keltett bennem az egész.

2023. jún. 11. 23:49
 5/35 anonim ***** válasza:
86%
Minek pasizzanak meg rázzák magukat a fasziknak, teszik azt elegen.
2023. jún. 11. 23:50
 6/35 anonim ***** válasza:
5%
Nem kötelező pasizni, ülhetnek végülis a a ravatalózóban egész életük során, csak nehezen hiszem hogy valóban boldogok ebben a sötét, gyászos világképben. Minden egészséges ember vágyok a társra, a kapcsolódásra, a szexre, az érzékiségre. Amikor valaki előadja, hogy mekkora nagy goth gyászhuszár, mindig az jut eszembe, hogy miért utasíthatja el így az örömöket az életben. A mosolyt, a vidámságot. Fiatalabb koromban egy külön program volt a barátnőimmel, hogy suli után hazafelé figyeltük a srácokat a buszon, akik tetszettek nekünk. Mindig igyekeztünk csinik lenni. Ment a nevetés, a mosolygás, szemezgetés. Ez nem pics@skodás, csak természetes kamaszkor és az életkorhoz kapcsolódó gondtalanság, boldogság.
2023. jún. 11. 23:57
 7/35 anonim ***** válasza:
88%

"Minden egészséges ember vágyok a társra, a kapcsolódásra, a szexre, az érzékiségre."

Nem.

Nem a te életed az etalon. Mert te lested a pattanásos nyomikat, másnak nem kell azt csinálnia. Én pl. soha nem voltam goth, és nem vigyorogtam senkire. Csini meg egy goth is lehet. Ne boomerkedj.

Egyébként meg léteznek goth fiúk is, ha mégis akarnának társat.

2023. jún. 12. 00:02
 8/35 A kérdező kommentje:
Szerintem maga a teljes fekete megjelenés is taszító a legtöbb pasi számára. Gyászoljon akkor, ha meghal valakije..de az,hogy napi szinten múmiává maszkírozzák magukat..akár egy rossz horror film.,.Még a normális ember életkedvét is elveszi az ilyen..főleg ha még tele van mindenféle szájkütyüvel,meg ilyenekkel. Nem tartom egészségesnek...a rockerek még hagyján..de ez a stílus véglet.
2023. jún. 12. 00:03
 9/35 anonim ***** válasza:
95%
De ki az istent érdekel, mi taszítja a faszikat?
2023. jún. 12. 00:05
 10/35 anonim ***** válasza:
0%
Amit leírtam az nem csak az én életem, hanem ùgy a tàrsadalom nagyon nagy rèszènek az èlete szintèn. Nem is etalonnak mondanàm, hanem a normàlis ès egèszsèges èletnek.
2023. jún. 12. 00:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!