Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek a Goth csajok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a Goth csajok vonzóak? Én nő vagyok,de nem irigységből mondom azt,hogy szerintem elég kiábrándítóak..Nektek mi a véleményetek?A legtöbb úgy néz ki,mint aki most kelt a sírból..

Figyelt kérdés
2023. jún. 11. 23:38
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

Még ha csak fszlovagló szempontból is közelítjük meg a kérdést, vannak goth férfiak is....

A goth csajok nem az ilyen tipikus farmer + fehér póló átlag paliknak akarnak tetszeni, hanem a hozzájuk hasonló kikent, költözött denevéreknek.

Értem én hogy jó dolog beleugatni mások dolgába, de ennek momentán nincs alapja.

2023. jún. 12. 05:15
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Irigylem az olyanokat akiknek a legnagyobb gondja azon filózgatni szabad idejében melyik idegen, neki semmi rosszat nem ártó embertársát miért is utálja.
2023. jún. 12. 06:37
 23/35 anonim ***** válasza:
94%
Nekem nagyon bejön mindenki, aki nem átlag plázacica/instamodel/jajj 30kg vagyok, picit duci! Szóval igen, a gothokat is nagyon csipem, feltéve ha nem depresszívek. (Jó mondjuk az már emos azt meg nem szeretem.)
2023. jún. 12. 08:28
 24/35 anonim ***** válasza:
97%

Tök mindegy. Egy vonzó csaj fekete csipkében is vonzó lesz. Egy rusnya meg rózsaszín miniben is rusnya. Pár éve kifejezetten divat is a hasonló stílus.

A fekete már nagyon rég nem a gyász színe azért, max a vidéki öregasszonyoknál. Én ugyan nem vagyok goth, de az elegáns cuccaim valahogy szinte mind feketék mert az mindenhez megy. Nem hiába fekete a "little black dress" is. A tiszta fekete elegáns, divatos, sikkes.

2023. jún. 12. 08:34
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok goth.

De 95%ban csak fekete ruhám van, fekete a hajam, feketére sminkelek.

Pont leszartam mindig is, mit gondolnak a pasik.

Ennek ellenére mindig volt pasim, nem nagyon voltam sosem egyedül. 7 éve együtt vagyok férjemmel, 2 gyerekünk is van.

Sem férjem, sem a gyerekek nem ilyen "sötét lelkek" mint én. De büszkék rám, hogy van egyéniségem.

2023. jún. 12. 08:35
 26/35 anonim ***** válasza:
88%

Nem mondom magam githnak, de elég hasonló a stílusom.

Amíg tudom, hogy bosszanthatlak vele, nem is óhajtok változtatni rajta. 😈

2023. jún. 12. 08:41
 27/35 anonim ***** válasza:
bírom őket
2023. jún. 12. 09:35
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, jó nagy kamus vagy, te valamelyik vagy e 3 közül:

1) Egy goth, aki leszólja magát és várja az ajnározó kommenteket hogy hízzon a mája. Ebben az esetben hazudsz arról, hogy nem vagy goth.

2) Féltékeny vagy egy goth csajra, akire a pasid csorgatja. Ebben az esetben hazudsz arról, hogy nem irigységből írod.

3) Most fontolod, hogy legyél-e goth vagy nem, az alapján, mit írnak rá az emberek. Ebben az esteben arról hazudsz, hogy nem tetszik neked a goth stílus.

2023. jún. 12. 09:36
 29/35 anonim ***** válasza:
83%
Igen, legalábbis számomra. Csak a zenéjüket nem bírom, mert az alapvetően gagyi, mint a legtöbb szubkulturális zene (ilyen még gangsta rap, kemény rock, reggie, mulatós, ratyi fiúbandák, k-pop stb.)
2023. jún. 12. 09:52
 30/35 anonim ***** válasza:
61%
Egy nagyon szép goth igen
2023. jún. 12. 12:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!