Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a Goth csajok vonzóak? Én nő vagyok,de nem irigységből mondom azt,hogy szerintem elég kiábrándítóak..Nektek mi a véleményetek?A legtöbb úgy néz ki,mint aki most kelt a sírból..
Még ha csak fszlovagló szempontból is közelítjük meg a kérdést, vannak goth férfiak is....
A goth csajok nem az ilyen tipikus farmer + fehér póló átlag paliknak akarnak tetszeni, hanem a hozzájuk hasonló kikent, költözött denevéreknek.
Értem én hogy jó dolog beleugatni mások dolgába, de ennek momentán nincs alapja.
Tök mindegy. Egy vonzó csaj fekete csipkében is vonzó lesz. Egy rusnya meg rózsaszín miniben is rusnya. Pár éve kifejezetten divat is a hasonló stílus.
A fekete már nagyon rég nem a gyász színe azért, max a vidéki öregasszonyoknál. Én ugyan nem vagyok goth, de az elegáns cuccaim valahogy szinte mind feketék mert az mindenhez megy. Nem hiába fekete a "little black dress" is. A tiszta fekete elegáns, divatos, sikkes.
Nem vagyok goth.
De 95%ban csak fekete ruhám van, fekete a hajam, feketére sminkelek.
Pont leszartam mindig is, mit gondolnak a pasik.
Ennek ellenére mindig volt pasim, nem nagyon voltam sosem egyedül. 7 éve együtt vagyok férjemmel, 2 gyerekünk is van.
Sem férjem, sem a gyerekek nem ilyen "sötét lelkek" mint én. De büszkék rám, hogy van egyéniségem.
Nem mondom magam githnak, de elég hasonló a stílusom.
Amíg tudom, hogy bosszanthatlak vele, nem is óhajtok változtatni rajta. 😈
Kérdező, jó nagy kamus vagy, te valamelyik vagy e 3 közül:
1) Egy goth, aki leszólja magát és várja az ajnározó kommenteket hogy hízzon a mája. Ebben az esetben hazudsz arról, hogy nem vagy goth.
2) Féltékeny vagy egy goth csajra, akire a pasid csorgatja. Ebben az esetben hazudsz arról, hogy nem irigységből írod.
3) Most fontolod, hogy legyél-e goth vagy nem, az alapján, mit írnak rá az emberek. Ebben az esteben arról hazudsz, hogy nem tetszik neked a goth stílus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!