Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek jól esik vagy hogy esik ha egy lány azt mondja rátok hogy de édi vagy, cuki, vagy aranyos? Milyen érzést kelt bennetek?
Szituációfüggő. Ha például akkor mondja, mikor későn ér haza és addigra megcsinálom a kedvenc teáját, akkor jó.
Ha éppen agyondícsér valami "ultimate menő férfit" és utána, akkor már kevésbé.
Egyedül a "cuki"-t ne, mivel azt én kívánom használni rá (ha nem sérti meg).
Ilyet nem szoktak mondani ha bejön nekik mint férfi, legalább is hosszú távon.
Jó, nekem is mondott ilyeneket egy lány akivel hatalmasakat hancúroztunk, és tetszettem neki testileg, állóképességileg, és barátként is, de nem mint naaagy védelmező örökkön örökké FÉÉÉRFIKÉNT akibe szerelmes. Aranyos volt, jól esett.
Kicsit furcsnak tartom, de elöfordul. Annak ellenere, hogy altalaban vadabb, szenvedelyesebb benyomast keltek a lanyoknal, tudom, hogy illik viselkedni es mivel szeretek megfigyelni, altalaban eszreveszem, ha pl. kiürült a beszelgetöpartnerem pohara vagy rövid idön belül 3x rakja at a taskajat egyik vallarol a masikra vagy kihivast jelent neki magassarkuval a macskaköves ut vagy fazik stb. Erre altalaban megfelelöen reagalok (nem kerdezek, csak csinalom, ami szerintem eppen jol esne neki). Van az a lany, aki megköszöni a figyelmesseget es van az, aki ugy nez ram, mint a shrekböl a macska es hosszasan elnyujtva, fejhangon kijelenti, hogy "de eeeeeedi vagy!... vagy ehhez hasonlo. Kisse irrital, neha borsozik a hatam (nem az izgalomtol), de tul nagy jelentöseget nem tulajdonitok neki. Mindössze kevesbe komolyan veszem a lanyt, hacsak nem cynikusan gondolja... azt jobban ertekelem.
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!