Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aranyos fiúk, férfiak! Ha szerelmesek vagytok, akkor mit éreztek? Bármit megtennétek a lányért? Szeretitek folyton ölelgetni, vagy azt a nők szeretik csak férfiakkal csinálni? :D
Eddig életemben egyszer voltam szerelmes, az úgy 30ból 1 nő volt... hát az Eiffel tornyot is ledöntöttem volna érte ha kell :))
Szóval röviden igen :D
Igen, bármire képes lettem volna, hogy lássam őket egyszer is mosolyogni. Szerettem ölelkezni, annak ellenére is, hogy általában én kezdeményeztem a dolgot. Nem lógtam egész nap a nyakukon, de azért jól esett a másik közelsége.
Háromszor voltam szerelmes, aztán valahogy mindig megdolgoztak azért, hogy szakítsak. Én hiszek benne, hogy egyszer találni fogok egy hálásabb lányt, akivel esetleg kölcsönösen ilyen "aranyosan" állhatunk egymáshoz. :)
22/F
Én igénylem a folyamatos fizikális kontaktust, úgyhogy az ölelgetés megy a részemről is.
Bármit megtennék-e érte? A saját határaimon belül bármit, egy kicsivel túl is tudom lépni azokat, de magamtól teljesen idegen dolgokat nem valószínű. Bár, megfelelő emberrel...
En csal alapbol imadom a noket olelgetni:D nem tudom, nekem ez okoz megnyugvast.. Ha szerelmes vagyok valakibe. Hat az elmultakbol tanulva mar nem tudom, mit is kene erezni ilyenkor. Az agyadban 1 hatalmas robbanast tuti erzel, es akkor szall le a rozsaszin kod :D vannak akik meg a lany kepet allitjak be hatternek egybol, stb stb.. :D ez egyenenkent valtozik.
19/f
Szemely szerint, ha szerelmes vagyok akkor a leanyzo szempontjabol probalom felmerni a dolgokat es az egyetlen szandekom az, hogy a cselekedeteim neki oromet okozzanak. Mind a hetkoznapi eletben, mind a haloszobaban. Nem eroltetek ra semmit es nem kenyszeritem olyan helyzetekbe ami kellemetlenseget okozhatnak neki.
Probalom erzekelni a kissebb jeleket amit kuld, hogy lenyugozhessem. A mindent megtenni egy lanyert tulzas, de eddigi tapasztalataim alapjan is a legkissebb dolgok es a jo szandek ami jo hatassal bir egy kapcsolatra.
Velemenyem szerint az oleles nagyon fontos, es ennek segitsegevel lehet szert tenni egy olyan oromteli pillanatra, amikor kikapcsolhatod a korulotted levo vilagot es szinkronban vagytok kepesek elvezni a koztetek levo vonzalmat. A kiteljesedes pillanata, amikor egy oleles folyaman egyszerre dobban a szivetek, szerintem ez egy varazslatos erzes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!