Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtennétek. E a szerelmetekért?
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy lányba, de a vallás közénk áll. Az apja görög-katolikus pap, én nem tartozom sehová. Elmehetnék ugyan miatta a templomba (ezt kérné, hogy érezze az összetartozást), de úgy érzem, az egy élethazugság lenne. Ugyanakkor a több mint 30 év alatt egyszer sem éreztem ekkora szerelmet. Egy kapcsolatom volt, így gondolhatjátok, mennyire vagyok népszerű, valamint nehezen szeretek meg valakit.2017. márc. 11. 22:56
1/7 anonim válasza:
Én ugyanígy érezném mit most te, és hasonló is vagyok. Ja és nekem is csak 1 kapcsolatom volt.
Magamból kiindulva megtenném kettőnkért.
Szerintem te is meg fogod tenni.
Ha már az egész vallás egy színjáték miért nem jàtszhatnál te is kicsit.
2/7 anonim válasza:
Ha neki az megfelel, hogy elmegyek vele templomba és ugyanúgy ateista maradok, akkor elmennék. Hívő az nem lennék senki miatt se.
3/7 anonim válasza:
Ateista vagyok, ez jobban elmondja, ki vagyok, mint bármilyen fütyi.
4/7 icu75 válasza:
Persze hogy elmennék a helyedben csak előtte azért elmondanám hogy kizárólag őmiatta teszem meg, és ne várja hogy nyomot hagy majd bennem a dolog.
5/7 anonim válasza:
Jó kis sztori. Szerintem írj egy könyvet róla, amiből utána készíts egy szappanoperát.
6/7 anonim válasza:
Nem lennék hajlandó ezt megtenni ha engem ez zavarna. És nem igazi a szerelem, ha bele kell mennem egy színjátékba ahol mindketten tudjuk hogy hazudok. 30 felett lehetne több eszed is. Azon kívül azt írod, hogy csak egy kapcsolatod volt és nem vagy népszerű.....valóban szereted azt a lányt, vagy csak félsz, hogy nem lesz más?
7/7 A kérdező kommentje:
Kedves Válaszoló!
Valóban szeretem, igen, mert ő elfogadna olyannak, amilyen vagyok. A másik része is igaz sajnos: félek is, mert nehéz a másokhoz való közel kerülés.
2017. márc. 12. 10:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!