Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hoztatok már valami igazán nagy áldozatot szerelmetekért?
Figyelt kérdés
Olyasmire gondolok hogy elhagytátok érte a családotok,vagy a férjeteket vagy feleségeteket,szembeszáltatok érte a világgal..2016. szept. 25. 17:23
1/8 anonim válasza:
Lemondtam az utolsó szem gumicukorról a kedvéért.
2/8 anonim válasza:
Én végül elváltam, 5 hónapig tartott a viszonyunk, ő utána már nem bírta tovább, hogy nem lehet köztünk semmi több, csak annyi amennyi éppen van , utána pedig én nem bírtam nélküle így elváltam és felkerestem őt újra, és együtt élünk.
Ez most így röviden írom csak le, persze sokkal hosszabb tortúra volt de ennyi a lényeg.
3/8 anonim válasza:
"Csak" másik városba költöztem, munkát váltottam és új kapcsolatokat építettem. De nem, a családomat nem hagytam ott és a világgal sem kellett szembe mennem, mivel normális embert választottam. Aki elvon a családomtól, vagy akitől mindenki csak véd, az nem normális. Azon el kell gondolkodni, mert mindenki nem lehet hülye, aki ellenzi.
4/8 anonim válasza:
Volt egy plátói viszonzatlan dolog, akkor még mindent megtettem volna. Most nincs palija, de teszek rá. Mindenesetre nem kívánok neki rosszat! Legyen szép élete!
5/8 Titusztitusz válasza:
Igen...Lemondtam miatta minden más nőröl...Ez az én esetemben iszonyú erőfeszítést igényel a mai napig is...
6/8 anonim válasza:
Hátrahagytam az egész életemet amit addig éltem abban a városban és leköltöztem albérletbe hogy együtt lehessünk.
7/8 anonim válasza:
Igen és mit kaptam cserébe? Elvett egy nála 10 évvel fiatalabb nőt és gyereket csinált neki!
8/8 anonim válasza:
Egy egész számítógépes játékot készítettem neki, amin 6 évig dolgoztam...szerintem ez nevezhető nagynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!