Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek a Goth csajok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a Goth csajok vonzóak? Én nő vagyok,de nem irigységből mondom azt,hogy szerintem elég kiábrándítóak..Nektek mi a véleményetek?A legtöbb úgy néz ki,mint aki most kelt a sírból..

Figyelt kérdés
2023. jún. 11. 23:38
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt kapcsik, szerelem alkat, tőled egy goth lány elrabolta a csávót, akinek ráztad magad, vagy mi a bajod?
2023. jún. 12. 00:06
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Leírhatod ezerszer, hogy egészséges, nem jelent ebben a vonatkozásban semmit. És nem mindenki volt hülye qrva fiatalon.
2023. jún. 12. 00:06
 13/35 anonim ***** válasza:
0%
Csak te.
2023. jún. 12. 00:07
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Te írod, hogy ráztad magad a lúzerneknek, cica.
2023. jún. 12. 00:09
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

"minden ami személy szerint nekem nem tetszik, az rossz!!"

Ha te aköré akarod építeni az életed hogy mire áll a férfiak cerkája, akkor tedd, de mások más alapján döntik el, hogy hogy fejezik ki magukat. Felesleges ezt firtatni.

2023. jún. 12. 00:15
 16/35 anonim ***** válasza:
0%

Senki nem beszèl ràzogatàsról rajtad kívül. Mindenki más leírta, hogy szerinte miért jó vagy éppen miért nem jó ez a stílus. Nem tudom feltűnt-e… így a sokadik vélemeny nyilvánítások után. Az olvasás làtom nem az erősséged.

De nyugi értjük mindannyian, nyomi gyászpics@ vagy te is. Semmi gáz, nem kell eret vágnod.

2023. jún. 12. 00:16
 17/35 anonim ***** válasza:
88%
Írtam, hogy egy darab fekete ruhám nincs (fehér se), csak színeket hordok, de a magadfajta ostoba riibancok mindenki életét megkeserítették annak idején, akiknek nem az volt az életük célja, hogy minél több faaszba beleüljenek.
2023. jún. 12. 00:17
 18/35 anonim ***** válasza:
87%

Attól függ...

Az ilyen tövig vágott frufrujú, fehér festékkel leöntött, cérnaszemöldökű valamik számomra sem szépek. Az öltözködésük mondjuk elég menő, tök jók ezek a fűzők például.

De például van egy lány ismerősöm, akinek hasonló beütése van, sápadt fehér bőr, sötét haj, erősebb sötét smink és nagyrészt fekete ruhák... Szerintem ő mocsokjól néz ki, tetszik ez a rideg úrnős - boszorkányos stílus.

2023. jún. 12. 01:46
 19/35 anonim ***** válasza:
85%

Ez nem:

[link]

Ez nagyon:

[link]

[link]

2023. jún. 12. 01:53
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan azert irtal ki egy kerdest, hogy masokat szapulhass benne?

"Nem tartom egészségesnek...a rockerek még hagyján..de ez a stílus véglet."

Megis te vagy az, aki itt nyig az oldalon, nem pedig ezek a "semmirekello" goth nok\lanyok, szoval feltehetoen nalad tobb problema van a toronyban. Egyaltalan mi a budos feneert foglalkozol ter masokkal? Mivel a felnott parkapcsolatok kategoriaba tetted a kerdest, felmerul bennem a gyanu, hogy van valami goth csajszi aki:

a) sokkal nepszerubb a ferfiak koreben nalad, teged meg nem vesz eszre senki az o jelenleteben

b) osszejott az exeddel vagy lenyulta a pasidat, esetleg akivel a pasid\exed felrement

c) a kiszemeltednek tetszik, aki teged pedig ignoral.

A ket es fel pipas valaszolo sincs egeszen rendben fejben. Nem tudom, honnan szedi ezt a sok f@szsagot, amit idehanyt nekunk, de akkor en felvilagositom, hogy bizony a gothok is jarnak kozossegbe, koncertekre, vannak barataik es parkapcsolatuk. Anno nagyon sokat logtam ilyen arcokkal(rockerek, metalosok, gothok) es nem a temetoben lognak az ev 365 napjan. Lehet, hogy nem alkotnak egy kliket gimiben a "meno" csajokkal es sracokkal, de ettol meg nem lesznek semmivel sem rosszabbak a kortarsaiknal. Az meg engedtessek mar meg az embernek, hogy ugy oltozkodjon, ahogy az neki tetszik. En sem hivom ra a divatrendorseget azokra, akik prolimod oltoznek fel(picsanadrag, ulepet alig takaro szoknya\ruha, kulonbozo flitteres-feliratos felsok, narancssarga alapozo, ami kilometerekrol rikit, tusko vastagsagura kifestett es egyben osszeragadt szempillak stb), nem tudnak jarni a magassarkuban, folveszik a feher edzocipot a fekete borhatasu leggingsel es egyeb finomsagok, amelyek a retinamba egetik magukat, megsem szolok be senkinek, mert nem az en dolgom, hogy ok miben erzik jol magukat. Tudjatok, elni es elni hagyni.

\Egy nem goth.\

2023. jún. 12. 03:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!