Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a Goth csajok vonzóak? Én nő vagyok,de nem irigységből mondom azt,hogy szerintem elég kiábrándítóak..Nektek mi a véleményetek?A legtöbb úgy néz ki,mint aki most kelt a sírból..
"minden ami személy szerint nekem nem tetszik, az rossz!!"
Ha te aköré akarod építeni az életed hogy mire áll a férfiak cerkája, akkor tedd, de mások más alapján döntik el, hogy hogy fejezik ki magukat. Felesleges ezt firtatni.
Senki nem beszèl ràzogatàsról rajtad kívül. Mindenki más leírta, hogy szerinte miért jó vagy éppen miért nem jó ez a stílus. Nem tudom feltűnt-e… így a sokadik vélemeny nyilvánítások után. Az olvasás làtom nem az erősséged.
De nyugi értjük mindannyian, nyomi gyászpics@ vagy te is. Semmi gáz, nem kell eret vágnod.
Attól függ...
Az ilyen tövig vágott frufrujú, fehér festékkel leöntött, cérnaszemöldökű valamik számomra sem szépek. Az öltözködésük mondjuk elég menő, tök jók ezek a fűzők például.
De például van egy lány ismerősöm, akinek hasonló beütése van, sápadt fehér bőr, sötét haj, erősebb sötét smink és nagyrészt fekete ruhák... Szerintem ő mocsokjól néz ki, tetszik ez a rideg úrnős - boszorkányos stílus.
Most komolyan azert irtal ki egy kerdest, hogy masokat szapulhass benne?
"Nem tartom egészségesnek...a rockerek még hagyján..de ez a stílus véglet."
Megis te vagy az, aki itt nyig az oldalon, nem pedig ezek a "semmirekello" goth nok\lanyok, szoval feltehetoen nalad tobb problema van a toronyban. Egyaltalan mi a budos feneert foglalkozol ter masokkal? Mivel a felnott parkapcsolatok kategoriaba tetted a kerdest, felmerul bennem a gyanu, hogy van valami goth csajszi aki:
a) sokkal nepszerubb a ferfiak koreben nalad, teged meg nem vesz eszre senki az o jelenleteben
b) osszejott az exeddel vagy lenyulta a pasidat, esetleg akivel a pasid\exed felrement
c) a kiszemeltednek tetszik, aki teged pedig ignoral.
A ket es fel pipas valaszolo sincs egeszen rendben fejben. Nem tudom, honnan szedi ezt a sok f@szsagot, amit idehanyt nekunk, de akkor en felvilagositom, hogy bizony a gothok is jarnak kozossegbe, koncertekre, vannak barataik es parkapcsolatuk. Anno nagyon sokat logtam ilyen arcokkal(rockerek, metalosok, gothok) es nem a temetoben lognak az ev 365 napjan. Lehet, hogy nem alkotnak egy kliket gimiben a "meno" csajokkal es sracokkal, de ettol meg nem lesznek semmivel sem rosszabbak a kortarsaiknal. Az meg engedtessek mar meg az embernek, hogy ugy oltozkodjon, ahogy az neki tetszik. En sem hivom ra a divatrendorseget azokra, akik prolimod oltoznek fel(picsanadrag, ulepet alig takaro szoknya\ruha, kulonbozo flitteres-feliratos felsok, narancssarga alapozo, ami kilometerekrol rikit, tusko vastagsagura kifestett es egyben osszeragadt szempillak stb), nem tudnak jarni a magassarkuban, folveszik a feher edzocipot a fekete borhatasu leggingsel es egyeb finomsagok, amelyek a retinamba egetik magukat, megsem szolok be senkinek, mert nem az en dolgom, hogy ok miben erzik jol magukat. Tudjatok, elni es elni hagyni.
\Egy nem goth.\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!