Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha a nőről aki nagyon tetszik kiderül, hogy régen lefeküdt egy haveroddal/munkatársaddal?
Figyelt kérdés
A kérdésben szereplő nőt pár éve ismerem de az utóbbi időben iszonyatosan vonzódni kezdtem hozzá. A munkahelyére kb hetente be kell mennem, akkor szoktunk kicsit beszélgetni ha van rá idő. Egyik munkatársam, aki haverom is viszont elmondta, pár éve randizott ezzel a nővel de nagyon hiányzott valami. Lefeküdtek, de ezzel be is fejezték, annyira nem látta egyikük sem az értelmét a folytatásnak. Először ledöbbentem, de igazából nem zavar. Hiszen mind elmúltunk 30 évesek, van múltunk. A nő pedig egyáltalán nem az a típus, akit hol ezzel, hol azzal látni. Visszafogottabb típus, úgy látom felcsillan a szeme, ha meglát, ha észreveszi, hogy nézem, elpirul de tartja kicsit a szemkontaktust. Randira fogom hívni mindenképpen. Kíváncsiságból azért kiírom ezt a kérdést, voltatok-e hasonló helyzetben, egyáltalán belemennétek-e?2023. márc. 20. 18:19
A kérdező szavazást indított:
Nem zavarna, ugyanúgy randira hívnám.
Zavarna, ezek után nem hívnám randira.
24 szavazat
1/6 anonim válasza:
Évekkel ezelőtt volt szex köztük, de semmi komoly. Ezzel nem kell foglalkoznod egyáltalán. Nyugodtan hívd el randira
2/6 anonim válasza:
Van akit zavarna és szégyellné a nőt hogy na azzal vagyok akibe te is ürítettél.
Nagyon sok pasi nem megy csak ugy el ilyenek felett es fontos nekik a nő híre ismertsége.
De vannak olyan pasik is akiknek egymásnak is adják a nőket annyira nem érdekli a nő
3/6 anonim válasza:
*akik egymásnak is passzolják a nőket
4/6 anonim válasza:
Felnőtt nőről beszélünk, azt dug meg, akit akar.
Évekkel ezelőtt volt ez, nem tudhatta, hogy találkozni fogtok.
5/6 anonim válasza:
Te írtad ki ezt a kérdést is? https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..
6/6 A kérdező kommentje:
Nem. Férfi vagyok, 37 éves nem pedig 34. A nő 32 éves, nem 30. Nincs nagy baráti társaságom, amiben megismerhettem volna egy 27 éves nőt... Többi munkatársam aki nő mind szintén 30, de inkább 40 felett van.
2023. márc. 21. 06:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!