Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30as férfiak! Ha egy nő tetszik nektek, és leírja egy üzenetben, hogy veletek álmodott, akkor az el tud ijeszteni titeket, vagy jól esik?
Figyelt kérdés
2023. febr. 14. 19:55
1/8 anonim válasza:
Attól függ mennyire tetszik, ha csak szexuálisan bejöhet, de úgy veszi, hogy:
"Na nemsokára megfektetem."
Ha nem csak szexre hajt akkor nem ijeszti el, inkább olvadozik belül, mosolyog, lehet visszairja, hogy:
"De cuki vagy!"
"Én is álmodtam már veled csak nem mondtam még el!"
2/8 Noren1989 válasza:
Ha csak ennyit beszélgettünk, akkor határozottan klinikai esettel állunk szemben.
Ha, viszont már egy ideje közelebb állunk egymáshoz, rendszeres beszélgetések, együtt töltött idő, esetleg keksz, akkor elfogadhatónak tartom a dolgot. Ilyenkor rá is kérdezek, hogy álmában mi volt velem a történet.
3/8 anonim válasza:
Inkább nem tudom mit kezdjek vele. Felőlem fantáziálgathat de ha akar is vmit akkor hajrá.
6/8 anonim válasza:
Ilyen még nem volt, de ha lenne is, akkor totál benyalnám a dolgott, és ezzel menne minden félre, mert túl nagyon várnám tőle a jót.
7/8 anonim válasza:
Ha nekem tetszik a nő és nem ez az első szava hozzám (tehát egyébként beszélőviszonyban vagyunk) akkor nekem bejönne, ez szexi. 32F
8/8 anonim válasza:
Sajnálnám szegényt, hogy rémálmai vannak...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!