Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes lehet elmondanom hogy tetszik?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel az utöbbi időben elég sok időt töltünk együtt neten.
Mindenfélét csinálunk, romantikus filmeket nézünk, beszélgetünk elég sokat.
Azt látom hogy szerintem bejövök neki, de eddig barátként tekintettem rá ezért gondolom nem kezdeményezett, legalábbis furán viselkedem vele.
Érdemes elmondanom hogy tetszik és hogy szeretnék vele találkozni lányként?
2023. febr. 13. 01:14
1/2 anonim válasza:
Ha kijöttök, alap, hogy találkoznotok kéne, tök függetlenül attól, hogy tetszik-e vagy sem.
Az mindenesetre szociális defektet jelez, ha eddig még nem kezdeményezte egyikőtök sem a személyes találkozást. EZÉRT én kételkedem ennek a kapcsolatnak a sikerében.
2/2 anonim válasza:
Lányként találkozni? Tehát fiú vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!