Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit jelenthet az, ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelenthet az, ha egy nő nem néz rá arra a férfira, aki "bejön neki" (akit valójában kedvel) ahányszor összefutnak?

Figyelt kérdés
Miért csinálja ezt a nő ha pszichológiai szempontból nézzük?

2023. márc. 6. 19:09
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
19%
Pl van baratja es nem akarja hogy elmondják neki mekkora szajha.
2023. márc. 6. 19:09
 2/27 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nem erre gondolt egyes..

Én is ilyen vagyok kérdező, ameddig nem tudom mi újság másik oldalról.

2023. márc. 6. 19:12
 3/27 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szajha!
2023. márc. 6. 19:13
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom, ameddig nem kapok bátorítást, vagy lökést, addig én is így viselkedem.
2023. márc. 6. 19:13
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Zavarban van, fél kimutatni az érzelmeit. Velem most épp van olyan, hogy összeismerkedtem valakivel, teljesen random. Eleinte nem fogott meg. Rögtön megvolt az összhang, nagyon jól kijövünk. Majd időközben rájöttem, hogy nekem megtetszett. Hirtelen elkezdtem zavarba jönni, már sokkal nehezebb a szemébe nézni, PONT azért, mert tetszik. Mert azt érzem, rögtön kiolvassa a gondolataim (talán a legjobb megfogalmazás a számomra) a szememből, mert nem tudom mit akarok, zavarba hoz. Na kb.. ezért. De ez ÉN vagyok, nem vagyunk egyformák.
2023. márc. 6. 19:19
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Zavarban vagyok, félek, hogy elpirulok, félek, hogy nem vagyok elég jó, félek, hogy nem tudom kezelni a szituációt, és nem leszek vonzó.
2023. márc. 6. 19:21
 7/27 A kérdező kommentje:
Úgy teszek mintha nem is látnám. Szerintem több oka van. Például biztosra akarok menni. És félek. Önbizalomhiányom van. Úgy érzem ha bele néznék a szemébe akkor, meglátna valamit, amire még nem állok készen. De attól is félek, ha belenézek a szemébe, hozzám vágja hogy mit bámulsz?! Habár ha ezt mondaná akkor pipa lennék rá, és nem lenne szép vége. Mutatott egy kis érdeklődést, ami úgy érzem őszinte volt. Például mellém állt a múltkor, az biztos jel? Mondjuk az sértő lenne ha rám förmedne hogy mit bámulsz?? Az fájdalmas lenne nekem.
2023. márc. 6. 19:31
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Pont akkor kerülöm a szemkontaktust ha nem tetszik, főleg ha látom, hogy ő keresné a tekintetem. Ezzel próbálom megakadályozni, hogy kialakuljon benne az elhatározás, hogy esetleg megszólít mert akkor jön a cikis helyzet ami kinek hiányzik ugyebár.
2023. márc. 6. 19:35
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Látod Kérdező 2 típus van: aki kerüli a szemkontaktust, mert nem kedvel és aki pont azért kerüli, mert túlságosan is:D
2023. márc. 6. 19:37
 10/27 A kérdező kommentje:
5* Ha nem kedvelném rá mernék nézni. Ha nem jelentene semmit számomra akkor nyilván. Amúgy a férfi introvertált. Én pedig erősebb vagyok, én extrovertált is vagyok.
2023. márc. 6. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!