Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthet az, ha egy nő nem néz rá arra a férfira, aki "bejön neki" (akit valójában kedvel) ahányszor összefutnak?
Figyelt kérdés
Miért csinálja ezt a nő ha pszichológiai szempontból nézzük?2023. márc. 6. 19:09
11/27 A kérdező kommentje:
Közben nem szeretném ha azt hinné hogy nem kedvelem!
2023. márc. 6. 19:44
12/27 A kérdező kommentje:
Mondjuk érthető a viselkedésem, ha azt vesszük hogy még sosem volt párkapcsolatom, nem? 36 évesen. Még nem is szexeltem. Akkor így logikus talán, nem tudom..
2023. márc. 6. 19:48
13/27 anonim válasza:
Én is voltam ilyen szituban: én férfi, introvertált, a nő extrovertált, volt párja. Én csíptem a nőt, a nő is jelzett, hogy elfogad. Tapasztaltam én is ezt a "nem nézünk a másikra" hozzáállást azután, hogy egy szakmai dolog miatt összekaptunk.
Szerintem a fentebb leírtak közül tényleg bármi lehet: csípi a másikat, de nem akarja közelebb engedni az illetőt, avagy nem csípi a másikat, és távolságot tart.
14/27 A kérdező kommentje:
Az is lehet hogy érzékelem hogy nem szeret engem. De ha nem szeret akkor miért bámul engem? Azt várja hogy a nyakába boruljak? XD
2023. márc. 6. 20:02
15/27 anonim válasza:
Jézus, ez most egy kamu kérdés, ugye?
Vagy csak szivatni akarsz valakut és azért kérdezed...
16/27 A kérdező kommentje:
Ilyen sértésre hogy kamu kérdés már nem tudok mit reagálni. Ez rágalom!
2023. márc. 6. 20:38
17/27 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy kamukérdés, inkább "butanő" kérdés.
18/27 anonim válasza:
Hát, 17, lehet, hogy neked lesz igazad... Csak annyival toldanám meg, hogy sztem ffi írta ki a kérdést, így "buta ffi" kérdés. 😅
19/27 A kérdező kommentje:
Miért vagyok buta? Megindokolnád?
2023. márc. 6. 20:58
20/27 A kérdező kommentje:
Először szajha voltam, most meg buta vagyok. Mi jöhet még?
2023. márc. 6. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!