Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a lány barátomnak, hogy nagyon bejön nekem?
Mindketten most vagyunk másodévesek egyetemen. Igazásból azóta tetszik, mióta ismerem, szóval kb másfél éve.
Már el akartam mondani neki párszor, de egyszer azért nem, mert közölte, hogy elkérte valaki a telefonszámát (ez volt kb 2 hónapja). Egyszer meg azért, mert azt mondta, nagyon tetszik neki a haverom lakótársa.
Múlt héten együtt mentünk hazafelé és valahogy szóba került, hogy rendet kellene tenni a fejében, szóval megint nem volt alkalmas.
Nem szeretném egyenlőre elengedni, mert nagyon aranyos lány és szerintem egy év alatt elég jól megismertem, hogy tudjam, érdemes lenne kapcsolatba kezdeni vele.
A másik meg, hogy mint mondtam, már másfél éve tetszik, úgyhogy lehet, már szerelmes is vagyok belé.
#2 Az ilyen barátságot el is kell felejteni, mert csak szenvedni fog.
Nem tetszel a csajnak kérdező, ha bejönnél neki, már tudnál róla.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!