Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Más is bunkó néha azzal, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is bunkó néha azzal, aki tetszik neki?

Figyelt kérdés
Nem tudok normálisan válaszolni, pedig nem vagyok már gyerek. Ő meg mindig piszkál, beszólogat (viccesen). Nem tudom, tudja-e, hogy tetszik nekem.
2023. márc. 12. 00:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen zavarában tud szokott bunkó lenni az ember.

Persze nem mindenki ilyen.

2023. márc. 12. 02:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekes de van ilyen hogy az ember így beszél azzal aki tetszik neki.
2023. márc. 12. 02:32
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Bármilyen meglepő, az ilyen jellegű "bukóság" az már érzelmek miatt van. Tehát tetszel neki, ez 100%
2023. márc. 12. 06:38
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sajna ilyen vagyok.
2023. márc. 12. 07:25
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem bunkó leszek, hanem vagy félénk leszek (alapból nem vagyok az) vagy túl haver. Egyik se jó:D Egyiket se kéne. De a vonzalom nem a racionalitásról szól. Ilyenkor az ember néha megbolondul:D de én spec dolgozom rajta.
2023. márc. 12. 11:14
 6/6 anonim ***** válasza:
51%
És te vagy az aki még meg is sértődik, ha közlik vele, hogy bunkózzál máshol.
2023. márc. 12. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!