Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éltél már át reménytelen szerelmet?
Voltál már szerelmes rossz emberbe? Mármint olyan értelemben hogy nem emberileg volt rossz, csak a személye valamiért alkalmatlan volt arra hogy együtt legyetek;korkulombseg, van valakije, egy helyen dolgoztok stb..
Igazi szerelemre gondolok, ami akkor se múlik el soookk sok év után ha földhöz b@szod magad, én ilyet élek át, valószínűleg valamennyire viszonzott az érzelmem, bár nem tudom, mert amint hozzám szól legszivesebben leteperném így próbálok minden kontaktot is kerülni de egyszerűen már kiborit, évek óta.. Minimum 10 éve ez a helyzet, nem tudom mit csinálhatnék..
11-es ezt olvasva nekem úgy tűnik idealizáltad.
Kezdj bele valami újba, majd szépen ezek az érzések elhagynak, hidd el.
Pl. ha elkezdesz valami új hobbit ami örömet okoz, boldoggá tesz, akkor nem azzal foglalkozol,hogy az a pali aki csak hülyít mennyire vonz.
Amúgy nem ártana megszakítanod vele a kapcsolatot,mert így ez necc, így persze hogy nem tudsz túllépni rajt. Neki ez ego tuning, neked meg csak húzza az agyad.
Inkább kezd el önmagad szeretni.
Üdv a klubban. Szinte folyton így vagyok, most is. Ez nálam is 10+ éve tart. Tapasztalatom alapján meg kell szakítani minden kapcsolatot, különben elég esélytelen a dolog. Mondjuk néha az sem segít. Nálam például már több, mint egy éve, lassan másfél, semmi kapcsolat. Mégsincs változás 🤷🏼♀️
#6! Szerintem sincs igazad. Nem azért érzek vonzalmat, mert "nem törődik velem", hanem azért, mert olyan, amilyen, tehát önmagáért. Pont az a hamis szerelem, ahol azt szereted a másikban, hogy ő odavan érted. Akkor valójában magadat szereted, csak az egódról szól.
Benne vagyok én is. 10 éve nem láttam, 8 évig nem volt kapcsolat, de nem telt el úgy soha egy hét, hogy ne gondoljak rá. Pedig új életet kezdtem, férj, gyerek. Pár hete újra beszélünk. Benne sem múlt el, bennem sem, de egyikünk sem fogja elhagyni a családját. Sem akkor, sem most nem megfelelőek a körülmények.
Én megtanultam ezzel együtt élni, elfogadtam, hogy ez így marad, nem fog változni. 15 éve szeretem és ez már nem múlik el. Mondjuk a miénk kapcsolat volt, csak a körülmények és a rossz döntéseink miatt alakult így.
És nem tini szerelemről van szó, lassan az 50hez közelítünk.
17-es hát azért szerintem ez sem igaz, ha megvan mindkét vonzódás érzelmi és szexuális, úgy vonz mint a mágnes, magyarán érzed azt a vonzó erőt a másik irányába,akkor nem csak a szerelem illuziójába szerelmes. De amúgy van ilyen amit írsz, azt úgy nevezik idealizált szerelem.
Ami nem is igazi szerelem.
Ez akkor igaz,ha nem ismeri az egyik a másikat, és lehet egy idealizált képbe szerelmes, de akkor is lehet hogy nem, mert mondjuk jó emberismerő, lehet ebben is olyan a helyzet,hogy nem téved.
Ha ismerik egymást, akkor nem a szerelem illúziójába szerelmes, hanem a másikba. A szerelemhez amúgy sem kell indok, az csak úgy jön és kész igazi kémiával együtt.
Ja és azt elfelejtettem írni az első mondatom után, hogy a kívülállók is érzékelik az izzást két ember között,magyarán tagadni sem tudnák, mert nagyon látványos.
18-as vagyok.
2017óta semmi kontakt, és minden nap várom, hogy írjon, hogy irhassak neki... Egy füzet tele a hibáival, mégis🤦♀️🤷♀️
És rólunk azt hitték, régen együtt élünk, amíg találkoztunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!