Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi volt a szituáció, amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ghgj kérdése:

Mi volt a szituáció, amikor reménytelenül voltál szerelmes?

Figyelt kérdés
Milyen viszonyban voltatok? Honnan tudtad, hogy reménytelen?
2022. okt. 15. 20:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Friss hazas volt ket kisgyerekkel es fiatalabb pasi volt tolem, jelentos kulturalis, anyagi,tarsadalmi statuszkulonbseg volt es 10 ezer km koztunk.
2022. okt. 15. 20:43
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szinte mindig. Most is. Elég érdekes viszonyban. Nem tudtam, hogy reménytelen, de mivel nem vagyunk együtt, az volt🤷🏼‍♀️
2022. okt. 15. 20:47
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Egy baráti társaságban voltunk mindketten.

Az utolsó pillanatig nem tűnt reménytelennek, csak időközben kiderült hogy rajtam kívül szintén a baráti társaságból más is csapja neki a szelet.

És hát egész egyszerűen nem én lettem a befutó! :D

2022. okt. 15. 21:18
 4/11 anonim ***** válasza:
Épp válófélben volt a feleségétől, akit a mai napig szeret..
2022. okt. 15. 21:45
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Minden rendben volt(mármint úgy láttam én), köztünk, találkozgattunk, sokat beszélgettünk, kedves volt,stb., aztán fél év után egyszer csak eltűnt.(Bár egy hónap után felbukkant,mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne).Akkor esett le, hogy reménytelen.
2022. okt. 15. 21:52
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Külföldi diáklány, aki nyelvi szakkört tartott. 17 voltam, ő 20. Egy másik fiú tetszett neki, esélyem sem volt.

Előtte egy osztálytársnőmbe zúgtam bele, ő is egy másik fiúval jött össze. Jó 10 év múlva láttam a villamoson, két szép kisgyerekkel.

Főiskolán volt egy lány, nagyon tetszett, jó fej volt, én is tetszettem neki, de már komoly barátnőm volt akkor. Sokkal jobb anyagi körülmények között élt a lány, mint én, nem volt emiatt önbizalmam, különben összejöttem volna vele. Vele is találkoztam később, egy vállalkozása van, így még mindig egy másik kávéház, de azért annak idején megpróbálhattam volna.

2022. okt. 15. 21:57
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Van egy alapbetegségem, ami alapból (-)os indítás egy szép nővel szemben (is), mint egy rondával szemben is. Egy tanfolyamon találkoztam vele, együtt oldottunk meg egy gyakszit, majd eltávolodtam tőle, pedig ő igényelte volna a vele való foglalkozást. Eltávolodtam tőle, mert: A, tanulni akartam, és nem csajozni; B, éreztem, hogy hiába is tepernék az irányába...

A viszonyunk jó volt, és jó ma is az: minimálisan beszélün egy platformon.

2022. okt. 15. 22:15
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
a reménytelenseget sokszor nem a 2 ember kapcsolata vagy kémiája választja el , ha nem az egyik fel nem akarja lekotni magat fel a kapcsolattol . Azt tudom , hogy ha jon valaki aki megmozgatja az embert azt nem szabad elengedni mert konnyen lehet keso lesz mar ..
2022. okt. 15. 22:21
 9/11 anonim ***** válasza:
Az egyik fél foglalt volt a másik viszont alapvető dolgokról teljesen másképp gondolkodott. Gyerek házasság főként ezek voltak a gondok. Ezért soha nem jöttek össze de mindig ott van bennük a vágy a másik iránt. De mivel nem működne nem lépnek.
2022. okt. 16. 08:20
 10/11 anonim ***** válasza:
91%
Ő nős volt. Sose csalta meg a feleségét,velem se tette volna meg. Csak egyszer mondta ,hogy kíván,de nem volt köztünk sose semmi. Se egy fizikai érintés,se ölelés se semmi.Én mái napig szerelmes vagyok belé ,de nem tudja.
2022. okt. 16. 11:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!