Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kinek mennyi időbe telt magát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mennyi időbe telt magát túltenni reménytelen* szerelmen?

Figyelt kérdés

a reménytelent megcsillagoztam azért, mert itt nem (csak) épp reménytelen szerelemre gondolok. lehet hogy épp foglalt, vagy nagyon messze lakik, akármi stb az illető akibe bele szerettél.

én nagyon beleszerettem valakibe de a héten kiírták hogy kapcsolatban van egy másik lánnyal.

kérdésre visszatérve: voltál már úgy hogy valakibe nagyon szerelmes voltál, őt képzelted el hogy a jövőben ővele leszel, aztán valami miatt nem jöttetek össze?

nyilván nem szabad itt megállni, megy tovább minden az életben, de félek hogy sose tud kimenni a fejemből, hogy ha esetleg mással összejövök, még az lesz az eszemben hogy akibe előzőleg szerelmes lettem hogy ő mással van.

szóval aki így járt mennyi idő alatt tettétek túl magatokat? elfelejtettétek végleg, vagy szokott eszetekbe jutni?

2021. ápr. 26. 19:07
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
Én jelenleg is reménykedem egy totálisan reménytelen szerelemben.. hülyített egy darabig, aztán egyre egyértelműbb volt, hogy csak hülyít, sőt millió dolog szól már ellene, de egy részem még mindig reménykedik.. 2 éve, és remélem hamarosan már felfognom, hogy semmi értelme.
2021. ápr. 26. 19:10
 2/4 anonim ***** válasza:
87%
Nagyon hamar, ha rájössz, hogy semmi nem kötött hozzá, csak egy ábránd volt. Amennyiben nem éled az életed, és a saját kis 2cm-es pocsolyádban akarsz fuldokolni, akkor évekbe telhet kiheverni. Ez a te döntésed, szerintem válaszd a könnyebbik utat, és engedd el!
2021. ápr. 26. 19:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem másfél évbe telt. Az sem számított, hogy menet közben összejött mással. Az vetett véget csak a dolognak, hogy egy ismerősömtől megtudtam róla dolgokat (amiket bizonyítani is tudott).

Gondolok még mindig rá, de már ritkábban.

Ha elfogadsz egy jó tanácsot, akkor nem fogsz rá várni, utána ácsingózni, hanem nyitsz mások felé, és éled az életed. Ha szakítanának, az sem garancia, hogy pont veled jönne össze. Csak elröppen a fiatalságod.

2021. ápr. 26. 19:20
 4/4 anonim ***** válasza:
86%
3 éve, de ebben benne van az is, hogy időnként utánam nyúlt és feltépte azokat a sebeket, amik elkezdtek gyógyulni. Valahol mindig reménykedtem, hogy még fog keresni, emiatt sem tiltottam, aztán legutóbb olyan csúnyán elbánt velem azzal, hogy megint csak hülyített, hogy a tiltás mellett döntöttem. Bennem már eldőlt, hogy nem lesz folytatás, mert már én nem tudom elképzelni és nem azért, mert így akarom, hanem mert már nem megy. Ennek ellenére még nem tudtam lezárni. A 3. évnél járok. Valószínű soha nem lesz már senkim.
2021. ápr. 26. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!