Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Reménytelen szerelmet hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reménytelen szerelmet hogy lehet elfelejteni?

Figyelt kérdés
Az illetővel napi munkakapcsolatban vagyok. Ma vált világossá a számomra, hogy foglalt, családja van. Jelenleg az összeomlás szélén vagyok…

2022. márc. 22. 21:37
 1/8 anonim ***** válasza:
43%
Mondanám, hogy egy másikkal :). Nézd én könnyen beszélek, mert nekem elég könnyű másik állást találni, de én pl. felmondanék, mint sem, hogy kínozzam magam. Háziorvosod szerintem amúgy pár hétre akár ki is tud írni (bár én még sose voltam betegszabadságon, nem tudom mik a limitek).
2022. márc. 22. 21:40
 2/8 anonim ***** válasza:
54%
Mindenki találkozik egyszer hasonlóval. De azért egy plátói szerelembe nem kell belehalni, mégse egy több éves kapcsolat, vagy házasság, egyszerűen nem kaphatsz meg valakit.
2022. márc. 22. 21:40
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
El lehet. Megjegyzem, az enyém nem plátói szerelem volt abban az értelemben, hogy nagyon közeli barátságban voltam az illetővel, történtek is köztünk kisebb dolgok. Ennek ellenére túltettem magam rajta. Mivel külső körülményekből adódóan minden kapcsolatot nem volt lehetőségem megszakítani vele, évekbe telt, de te, ha mozdulni tudsz onnan, gyorsabban kilábalhatsz belőle.
2022. márc. 22. 22:00
 4/8 anonim ***** válasza:
88%
Sehogy. Akkor van esélyed, ha el tudod kerülni, mondjuk munkahelyváltással.(Tapasztalat. Nem is egy.)
2022. márc. 22. 22:10
 5/8 anonim ***** válasza:

Mondd, férfi vagy nő vagy, kedves kérdező? Hogy így sikerült elcsavarni a fejedet, hogy még semmi nem történt köztetek?

Én is hasonló szituban vagyok.

2022. márc. 24. 17:27
 6/8 A kérdező kommentje:
Nő vagyok…. Hogy sikerült elcsavarni? Sajnos erre nem tudok válaszolni, kémia…:( iszonyúan vonzódom hozzá..:( viszont ebből semmi sem lesz…:( nem lehet, családot alapítanak. Ez számomra is szent dolog. Tudtam, hogy a vesztem lesz ez az egész…
2022. márc. 24. 19:08
 7/8 A kérdező kommentje:
Tehát arr gondolok, hogy még több gyerek lesz
2022. márc. 24. 19:09
 8/8 A kérdező kommentje:
Szeretők lettünk…. :( kiderült, hogy kölcsönös a vonzódás..eddig bírtuk…:( nagyon nagyon gáz:(( mármint a szitu. Ebben az életben sajnos nem lehetünk valódi társak:(
2022. máj. 31. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!