Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Éltél már át reménytelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éltél már át reménytelen szerelmet?

Figyelt kérdés

Voltál már szerelmes rossz emberbe? Mármint olyan értelemben hogy nem emberileg volt rossz, csak a személye valamiért alkalmatlan volt arra hogy együtt legyetek;korkulombseg, van valakije, egy helyen dolgoztok stb..

Igazi szerelemre gondolok, ami akkor se múlik el soookk sok év után ha földhöz b@szod magad, én ilyet élek át, valószínűleg valamennyire viszonzott az érzelmem, bár nem tudom, mert amint hozzám szól legszivesebben leteperném így próbálok minden kontaktot is kerülni de egyszerűen már kiborit, évek óta.. Minimum 10 éve ez a helyzet, nem tudom mit csinálhatnék..

2023. márc. 16. 21:04
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem alig van, aki ne élt volna át. Túléli az ember. Az élet megy tovább.
2023. márc. 16. 21:08
 2/25 anonim ***** válasza:
Felejtsd el.
2023. márc. 16. 21:09
 3/25 A kérdező kommentje:
Igen megy tovább, csak elkepesztoen szenvedek minden nap emiatt, ha opció lenne a felejtés, már megtettem volna 10 év alatt 😔
2023. márc. 16. 21:13
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Csak reménytelen szerelemben volt részem:(
2023. márc. 16. 21:14
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sajnos már többször is.
2023. márc. 16. 21:18
 6/25 anonim ***** válasza:
90%
Igen, sajnos. Viszont a 10+ éven át tartó reménytelen szerelem sajnos gyermekkori trauma tünete. Most már tudom, hogy miért alakult ki és a kiváltó okokat szeretnén kezelni. Azoknál szokott kialakulni, akiket a szüleik elhanyagoltak vagy bántottak, ezért nem tanulták meg, hogy mi az a szeretet/szerelem és képesek vonzalmst érezni olyanok iránt, akik nem törődnek velük, mert ezt hozzák otthonról.
2023. márc. 16. 21:20
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy reménytelen? Miért nem kérdezed meg, hátha nála is ez van?
2023. márc. 16. 21:32
 8/25 anonim ***** válasza:
Próbálkoztál kérdező? Vagy csak próbálkozás nélkül tart már 10 éve. Nem az olyan titkos hódoló próbálkozásra gondolok, hanem próbálkoztál-e nála személyesen?
2023. márc. 16. 21:34
 9/25 anonim ***** válasza:
Igen, voltam. A konkrét rákérdezés után szállt el minden reményem és könnyebb volt felejteni.
2023. márc. 16. 21:41
 10/25 anonim ***** válasza:

6-os ne haragudj, de ez butaság.

Gyerekkorba dönthet úgy az egyik titokban,ha messze kerülnek egymástól,hogy inkább nem kezd járni a másikkal, mert azt akarja,hogy saját maga döntse el mi akar lenni, mikor nagy lesz,és még annak az esélyét se akarná, hogy csak az érzések miatt nem megfelelően döntsön és ugyanazt válassza, mert a másik közelébe akar lenni, másrészt meg a távolság miatt is, mert nem bírná ki nélküle pl? A gyerekek nem csak butus döntéseket tudnak hozni, hanem ugyanúgy felelősségteljes döntéseket is, amivel a másik érdekeit nézik.

Vagy mert félreértik egymást, gyerekek gyakran csinálnak ilyeneket, vagy inkább hazudnak, mint hogy őszinték legyenek. Szerintem kevés helyzetben van az amit te írtál.

Millió ok lehet, de kérdés, hogy ki mennyire hogy tud ezen túllépni.

Felejteni nem kell, csak leragadni nem szabad, mert azzal csak idealizálod. Meg amugy gondolkozz logikusan, ha a másik nem is keresett soha az alatt a 10 év alatt, akkor nincs értelme agonizálni rajta.

2023. márc. 16. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!