Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Messengeren szakitott velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Messengeren szakitott velem eleg zavarosan, szemelyesen is akarjam vele tisztazni vagy hagyjuk is?

Figyelt kérdés

Azt mondta a dontese vegleges de ugy erzem zavaros, az egesz ugyet nem tudom hova tenni, ennek ha igy lesz vege nagyon beneztem es felre ismertem. Nem szokott nagyon bulizni, hajnalban irt hogy ez igy nem megy, masnap jozanon is annyit mondott hogy tegnap vegig gondolta a szorakozohelyen ez vegleges.

Az indok meg olyan hogy en szemely szerint nemtudom befolyasolni de allitasa szerint nem harmadik szemely.

En bolond szerelmes vagyok es nemtudom hogy mivan most... segitsetek mar!

22f aki pedig szakitott 22l

2023. febr. 12. 23:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
82%

Gerinctelen féreg, amiért messengeren szakított veled.

Szard le őt magasról a jövőben, jobban fogsz járni.

2023. febr. 12. 23:27
 12/22 anonim ***** válasza:
88%
Majd ird már meg ha próbálja visszanyalizni magát pár nap mulva XD
2023. febr. 12. 23:30
 13/22 A kérdező kommentje:
Annyira nem vicces, mert azon gondolkozom hogy inkabb rakerdezek most megis mi van, bant ez az egesz nagyon durvan. Tenyleg nem ilyennek ismertem meg
2023. febr. 12. 23:35
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Persze h nem ilyennek, attól még ilyen. Eszedbe ne jusson keresni, csináld meg a halogatott dolgaidat.
2023. febr. 12. 23:37
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
ha megkérdezed is élőbe tedd ne messengeren. 12es amit írt butaság, ne várd hogy vissza fog jönni,mert nem fog.
2023. febr. 12. 23:39
 16/22 A kérdező kommentje:
Nyilván személyesen
2023. febr. 12. 23:44
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Az én barátnőm este kilenckor szakított velem. Megvárta míg elmegy az utolsó busz. De jó is volt személyesen szakítani 10km-t gyalogoltam haza. Menj sportolj. Csak röhögni fog rajtad hogy szenved az miatta.
2023. febr. 13. 04:53
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Természetes, hogy ilyenkor rossz, talán ki sem fogod bírni, hogy ne próbálj beszélni vele. Pedig nincs jelentősége. Lényegében mi változik, ha beszélsz vele? Ha mond valami okot, akkor is ugyanez a helyzet áll fenn, ha rábeszéled, hogy ne szakítson, akkor meg később megismétlődik.
2023. febr. 13. 06:37
 19/22 anonim ***** válasza:

Nincs értelme

"megbeszélni", kuncsorogni stb.

Jó páran éltek már át ilyet, hogy online szakítottak velük.

Tudomásul kell venni, hogy néhány ember ilyen.

Nem meri szemtől szembe.

Ne ragaszkodj ahhoz, hogy személyesen akarsz találkozni. Mitől lenne jobb, min változtatna? Engedd el. Tudom könnyű mondani, de ez a helyes út. Elégedj meg azzal, amit mondott, hogy "ez igy nem megy".

Ha még firtatod meg erőlteted ezt a személyes dolgot, akkor te neked lesz rosszabb, te fogsz ebben sérülni. Lehet olyat mond személyesen, ami még jobban fájna. Ne hívogasd meg ne írkálj, ne nézegesd a profilját. Légy erős. Kibírod. Más is kibírta már.

2023. febr. 13. 11:16
 20/22 A kérdező kommentje:

Végkifejlet.:

Az eset után elmentem a cuccaimért amiből persze békülés lett a vége, azt mondta ne haragudjak nem gondolta komolyan, várta hogy keressem,irjak stbstb..

Ironia a végére hogy 3 hét múlva ismét messengeren szintén indokolatlanul szakitott velem. Nyilván itt már feladtam szóval figyelem hölgyeim szingli lettem, elvárás nem bolond lányt keresek hanem szerethető nőt 😅

2023. márc. 16. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!