Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha személyesen találkozunk, akkor a párom nagyon szeretetteljes, úgy érzem, ő az igazi, úgy viselkedik, de Messengeren alig ír, telefont meg már napon óta nem veszi fel, úgy hogy 3 hete találkoztunk? Ezt mire véljem?
Az az igazság, nagyon kettő ez a dolog és nem igazán értem. Amikor személyesen találkozunk, nagyon odaadó, figyelmes, ennyire sztem valaki nem tudja megjátszani magát. Minden nap járok oda szinte ahol dolgozik, mindig jött oda beszélgetni, személyesen teljesen máshogy viselkedik.
Valami baj van, ez gyanús? Vagy csak ön pörgöm túl?
Én is ilyen vagyok.
De nem az a lényeg, hogy veled milyen, élőben, és nem pedig az, hogy mit ír?
Exed...ezt ha nekem mondanád, azonnal csomagolhatnál, és mehetnél anyádba!
Mi sem szoktunk hívásozni, de minden nap van valami minimális kommunikáció, ha nem találkozunk.
Mennyi idősek vagytok? Mióta vagytok együtt?
Ha ilyen sokáig nem találkoztok, az gyanús. Főleg ilyen okokból.
Én azom gondolkodnék, van-e másik élete.
Találkoztál a barátaival, családjával? Gyakran mész hozzá?
2 hónapja vagytok együtt, de 3 hete találkoztatok utoljára? Hmm... Ez már önmagában sok mindent elárul a kapcsolat mélységéről. Szerintem nem veszi ezt az egészet ő olyan komolyan, mint te. Hogy 3 éve a munkahelyére jártok/jársz kajálni szerintem nem tekinthető teljes mértékben igazi ismeretségnek. Főleg vendéglátásban, ott az "dolga", hogy kedves legyen a vendégekkel. Vendéglátós vagy nem vendéglátós az elmúlt 3 hétben benne volt a karácsony, szilveszter és az új év is. Beteg meg sokat dolgozott? Vagy inkább hárított.... A lehető legjobb és legkifinomultabb kifogás betegségre hivatkozni. Lehet, hogy simán csak eljátszadozott veled, mert épp kapóra jöttél.. Jó helyen, jó időben. De az tuti, hogy ő ezt nem gondolja kapcsolatnak, sem téged párnak, mert pl. a karácsony, az karácsony...
Lehet annak lesz igaza, aki azt írta van egy másik élete, a valódi barátnő mellett nem érne rá felvenni a telefont.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!