Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha személyesen találkozunk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha személyesen találkozunk, akkor a párom nagyon szeretetteljes, úgy érzem, ő az igazi, úgy viselkedik, de Messengeren alig ír, telefont meg már napon óta nem veszi fel, úgy hogy 3 hete találkoztunk? Ezt mire véljem?

Figyelt kérdés

Az az igazság, nagyon kettő ez a dolog és nem igazán értem. Amikor személyesen találkozunk, nagyon odaadó, figyelmes, ennyire sztem valaki nem tudja megjátszani magát. Minden nap járok oda szinte ahol dolgozik, mindig jött oda beszélgetni, személyesen teljesen máshogy viselkedik.

Valami baj van, ez gyanús? Vagy csak ön pörgöm túl?

2023. jan. 1. 13:26
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Amikor rákérdeztem azt mondta, ő nem szokta meg, hogy minden nap telefonáljon emberekkel, zárkózott srác. Azért fura, mert az exemmel minden nap beszéltünk, van hogy órákat is.
2023. jan. 1. 13:27
 2/11 A kérdező kommentje:
Beteg volt, akkor is azért nem találkoztunk, mert féltett, most az ünnepek miatt meg sokat dolgozott, mert vendéglátos.
2023. jan. 1. 13:30
 3/11 anonim ***** válasza:
36%

Én is ilyen vagyok.

De nem az a lényeg, hogy veled milyen, élőben, és nem pedig az, hogy mit ír?

Exed...ezt ha nekem mondanád, azonnal csomagolhatnál, és mehetnél anyádba!

2023. jan. 1. 13:32
 4/11 anonim ***** válasza:

Mi sem szoktunk hívásozni, de minden nap van valami minimális kommunikáció, ha nem találkozunk.

Mennyi idősek vagytok? Mióta vagytok együtt?

Ha ilyen sokáig nem találkoztok, az gyanús. Főleg ilyen okokból.

Én azom gondolkodnék, van-e másik élete.

Találkoztál a barátaival, családjával? Gyakran mész hozzá?

2023. jan. 1. 13:34
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt még megértem, hogy nem akar órákat telefonálni vagy, hogy nem szeret írogatni. De hogy napok óta nem veszi fel a telefont, de még vissza se hív/ír az gond.
2023. jan. 1. 13:34
 6/11 anonim ***** válasza:
Ott valami gebasz lesz, jól indul az év.
2023. jan. 1. 13:42
 7/11 A kérdező kommentje:
1-es, azért tahóság a csajodnak napokig nem felvenni a telefont meg egy sms-r se írni vagy messenger fos üzenetet. Nem mondtam neki az exes dolgot, azt csak itt jegyeztem meg, amúgy meg ismeri az exemet, részben miatta szakítottunk. Szerintem meg az menjen az anyjába, aki még egy rohadt pár soros üzenetet se bír írni...
2023. jan. 1. 13:43
 8/11 A kérdező kommentje:
25 és 28 évesek vagyunk amúgy, 2 hónapja vagyunk együtt, de kb. 3 éve ismerjük egymást srác munkahelyéről, mert oda jártunk az exemmel kajálni.
2023. jan. 1. 13:50
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

2 hónapja vagytok együtt, de 3 hete találkoztatok utoljára? Hmm... Ez már önmagában sok mindent elárul a kapcsolat mélységéről. Szerintem nem veszi ezt az egészet ő olyan komolyan, mint te. Hogy 3 éve a munkahelyére jártok/jársz kajálni szerintem nem tekinthető teljes mértékben igazi ismeretségnek. Főleg vendéglátásban, ott az "dolga", hogy kedves legyen a vendégekkel. Vendéglátós vagy nem vendéglátós az elmúlt 3 hétben benne volt a karácsony, szilveszter és az új év is. Beteg meg sokat dolgozott? Vagy inkább hárított.... A lehető legjobb és legkifinomultabb kifogás betegségre hivatkozni. Lehet, hogy simán csak eljátszadozott veled, mert épp kapóra jöttél.. Jó helyen, jó időben. De az tuti, hogy ő ezt nem gondolja kapcsolatnak, sem téged párnak, mert pl. a karácsony, az karácsony...

Lehet annak lesz igaza, aki azt írta van egy másik élete, a valódi barátnő mellett nem érne rá felvenni a telefont.

2023. jan. 1. 14:21
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Hülyének néznek, mert hagyod.
2023. jan. 1. 15:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!