Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az, hogy a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a barátom személyesen úgy látom nagyon szerelmes, nagyon jól beszélgetünk, de telefonon nem keres, messengeren alig válaszol? Úgy értem nehéz a kommunikáció.

Figyelt kérdés

Nem szeret kirakni sem magáról semmit, személyesen meg mivel a munkahelyén naponta megfordulok, lopva megpuszil, megérint. Most már 5. hete nem találkoztunk és úgy érzem nemhogy távolodunk, az érzelmeim nagyon erősek iránta, csak nem értem miért olyan nehéz vele bármit is megbeszél, pl. találkozókat.

Személyesen úgy tűnik nagyon szeret, bújik hozzám, szeretget, csókolgat, a szex is nagyon jó, csak nem értem ilyenkor mi van, vasárnap 2 órát beszéltünk azt mondta ez most így alakult de többet ilyet nem szeretne h ennyi ideig nem találkozunk.

2023. jan. 11. 23:53
 1/8 anonim ***** válasza:
33%
Valami biztos volt amit nem árult el. Egy kicsit építhetnétek még a bizalmat.
2023. jan. 12. 01:06
 2/8 anonim ***** válasza:
90%

Néhány nap "alakulhat így", mert összejöttek a dolgok, 5 hét (??) nem.

Ennyire nem lennék naív. A következő alkalommal esedékes lenne egy komoly beszélgetés arról, hogy ő mit vár ettől a kapcsolattól és én mit várok el.

Ebben pedig benne van a zéró tolerancia a magyarázat nélküli lekoptatásra. Részemről. Hogy te mit csinálsz, te tudod, nálam ez már az utolsó csepp lenne.

2023. jan. 12. 02:37
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

"bújik hozzám, szeretget, csókolgat, a szex is nagyon jó"

Ez eddig nem szerelem. Amitől az lehetne, hogy veled akar lenni.

De nem akar, nyilvánvalóan.

Ideje lenne felébredni!

2023. jan. 12. 02:39
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"Most már 5. hete nem találkoztunk és úgy érzem nemhogy távolodunk, az érzelmeim nagyon erősek iránta"

Miért? Nem tett érte semmit, nem? A fejedben létezik valami, amibe szerelmes vagy, sajnos.

6 hét egy fekvőgipsz. Ha elütötte az autó, akkor is előbb találkozna veled lassan, mint most. Mi a kifogása, miért kerül? Ciki vagy, vagy van más is és nem ér rá hülyíteni? (Mondjuk elvarázsolod te saját magad, sok melót nem kell aktívan beletegyen.)

2023. jan. 12. 02:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha naponta vagy a munkahelyén akkor hogyan nem találkoztok?
2023. jan. 12. 07:55
 6/8 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem te a szeretője vagy. És az is csak nagyon ritkán.
2023. jan. 12. 09:41
 7/8 anonim ***** válasza:
75%
Alkalmi partner vagy, akit elővesz, ha nincs más.
2023. jan. 12. 09:47
 8/8 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem sem szeret, csak van veled míg nem jön jobb számára.
2023. jan. 12. 09:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.