Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Messengeren szakitott velem eleg zavarosan, szemelyesen is akarjam vele tisztazni vagy hagyjuk is?
Azt mondta a dontese vegleges de ugy erzem zavaros, az egesz ugyet nem tudom hova tenni, ennek ha igy lesz vege nagyon beneztem es felre ismertem. Nem szokott nagyon bulizni, hajnalban irt hogy ez igy nem megy, masnap jozanon is annyit mondott hogy tegnap vegig gondolta a szorakozohelyen ez vegleges.
Az indok meg olyan hogy en szemely szerint nemtudom befolyasolni de allitasa szerint nem harmadik szemely.
En bolond szerelmes vagyok es nemtudom hogy mivan most... segitsetek mar!
22f aki pedig szakitott 22l
"de allitasa szerint nem harmadik szemely."
dehogynem, másik faszi vagy vmelyik barátosnő addig dumált neki
hát pedig ha nem egy harmadik az oka akkor mi lehetne? mert nem írtad hogy nagy veszekedések miatt mentetek szét.
Én is voltam ilyen fiatal lánnyal, ott az volt hogy minden szép és jó volt majd másnap benyögte hogy vége úgy mint nálad. Nem tudtam hova tenni az egészet,de rá 2 hét mulva már mással volt.
99% hogy van más, csak nem fogja elmondani, hogy ne törjön össze vele, ezért ad valami egyszerűbb aranyosabb indokot. (ami miatt később hálás leszel neki,hogy nem tört össze teljesen.tapasztalat)
10sort írt le az utobbi 24 ora alatt, abbol 3x szerepelt az (egyedul) voltam/ (en) igy dontottem,/ kinnt ultem (egyedul)
Nem is ertettem eddig miert irta ennyiszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!