Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm csendes tipusú, alig beszélünk személyesen is, messengeren is. Lehet valami baj?
Figyelt kérdés
2021. nov. 24. 13:54
1/5 anonim válasza:
Például az, hogy én ezt nem nevezném kapcsolatnak, dehát ti tudjátok.
2/5 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan ember, aki ne akarna a párjával beszélgetni, ha szereti.
Ha neten nem is, mert az nekünk se igazán fekszik a párommal, akkor élőben.
Itt azért valami nem kerek.
3/5 anonim válasza:
csendes típus nem azt jelenti, hogy még veled sem beszél
komoly bajok vannak ott
4/5 anonim válasza:
Én is csendesebb típus vagyok, de a párommal (meg barátokkal) mégis általában sokat szoktunk beszélgetni, szóval ez nem kifogás. Az nem jó jel, ha ti nem tudtok
5/5 peca1000 válasza:
A volt nejem, ha napi 10 mondatnál több hagyta el a száját, felnéztem, hogy most akkor mi van?
Keveset beszélt, de volt sok szex, imádtuk egymást, míg el nem vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!