Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szépasszonyok, ha egy csendes esős napon egy talpig úriember megállna nelletettek egy a8 audival és felajánlaná hogy hazavisz mit reagálnátok?
Megadnám neki egy vontatós számát, mert a xaros Audija 20 perc és kilihegi a dízellelkét.
Ennyi erővel járkáljanak az emberek traktorral a belvárosba, abba való a dízel rövid távon.
Én elfogadnám. Priviben atdobjam a címet, ahonnan holnap haza kéne vinni?
Úgy hallottam holnap pont eső lesz és rá is érek 😊😊😊😊
Megköszönném az ajánlatot, majd udvariasan visszautasítanám. Tudod, ki fog beülni egy idegen mellé, eső vagy sem.
Amúgy már volt ilyen jelenet. Ugyan nem volt esős nap, ragyogó nyári hőség volt, viszont megállt mellettem egy pasi, hogy hazavisz, ne kelljen a napon aszalódnom. Rendes volt tőle meg aranyosnak tűnt, de akkor sem. Nem mellesleg van párom, szóval hiába akarna meghúzni a hátsó ülésen, nem jönne be.
Jártam már így, a főnök fia látott a buszmegállóban, semmi fedett hely, se esernyőm, és a busz csak nem jött... megállt és mondta hogy hazavisz, hát hülye lettem volna nem elfogadni. Vannak még normális úriemberek. Idegen mellé nem ülnék be, nem akarok egy mészárszéken ébredni, vese nélkül, megerőszakolva, ahogy a darkweben licitálnak rám... :D
L/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!