Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csendes, szerényebb férfiak sosem fognak párt találni?
A csendes, tartózkodó férfiak mindig is hátránnyal fognak indulni a nőknél. Az ellentétes neműeknél ki kell tűnni valamivel, amire felfigyelnek a tömegből, csak éppen nagyon sokan a tömeget követik. Szinte mindenki.
Ne vegyétek magatokra, nekem is silány, egyszerű érdeklődési köreim, hobbijaim vannak, amiket én magam intenzív módon kreatívnak gondolok, s így alapból csendes fasziként iszonyat nehéz bárkinél is úgymond "felmutatnom" valamit, mert halvány fingja sincs, hogy miről beszélek, amikor belekezdek egy-egy szakzsargonba...
De mindegy is, az elmúlt évek során arra jöttem rá, hogy valójában minden, de minden kizárólag a nő körül forog. Vagy megfelelsz neki, vagy nem. Vagy alkalmazkodsz hozzá, vagy nem.
Szóval a kérdésre a válasz, igen, nincs egyszerű dolgunk, muszáj megnyílnunk, s kicsit engednünk a komfortzónánkból, különben soha senki sem fog vonzónak tartani bennünket.
Sehogy. Felejtsd el , hidd el könnyebb lesz.
Ne azon agyalj hogy miért nem sikerül, hanem hogy hogy dolgozd fel, hogy ne bolondulj meg. Javaslom a pszhiátriát minnél korábban, akkor talán lesz némi életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!