Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A lányoknak miért jönnek be a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak miért jönnek be a bölcsész fiúk?

Figyelt kérdés

2023. jan. 26. 01:28
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
51%

20

Bölcsész szakon kezdtem a tanulmányaimat, mérnökinformatikusként szereztem diplomát. Kérlek mesélj még arról, hogy milyenek a mérnökök.

Nem. Kurvára nem jófejek a bölcsészekkel.

2023. jan. 26. 10:18
 22/39 anonim ***** válasza:
79%
És röhejes, hogy azt hiszitek, csak azért, mert valaki valami mást IS tanult, automatikusan más ember is lett. Én is hülye bölcsész voltam nekik még akkor is, mikor hamarabb kaptam állást és hamarabb fejeztem be a szakot, mert arra nem voltak hajlandóak, hogy letegyék a valagukat és megtanuljanak integrálni, helyette a hülyeségen (mekis viccek puffogtatásán nekem) járt az eszük.
2023. jan. 26. 10:20
 23/39 anonim ***** válasza:
92%
A bölcsészek a sztereotípiákkal szemben nem "nyomik", nem öltöznek bénán, nem füveznek, nem is csórók, sokan közülük jól keresnek, pl fordítók, tolmácsok, stb. Magas pontszámmal vesznek fel a bölcsész szakokra, tehát a jó tanulók mennek oda, nem azért, mert máshova nem veszik fel őket. Ami előny, az a humán beállítottság, szociális érzékenység, széles érdeklődési kör, nyitottság.
2023. jan. 26. 11:07
 24/39 anonim ***** válasza:
0%

"Magas pontszámmal vesznek fel a bölcsész szakokra"

:DDDDD

Na akkor itt a valóság:

[link]

A felére nincs is ponthatár, a többire alig van valamennyi, 320 pontot egy értelmi sérült is össze tud kaparni. Csak nagyon kevés bölcsész szakra van magas ponthatár. A szakok többsége tipikus értéktelen büfészak.

2023. jan. 26. 12:09
 25/39 anonim ***** válasza:
0%
Amikor én egyetemre jártam azok mentek bölcsésznek akik még 3 évet akartak bulizni anyuka/apuka pénzén, alig tanultak, minden második nap buli, semmi céljuk nem volt az életben. Túlnyomó többségük értéktelen büfészak, ami után mennek szépen a Mekibe krumplit sütni. Össze se lehet hasonlítani pl a pénzügyi, mérnöki vagy orvosi vonallal, na azok jól fognak keresni. Mondjuk pénzügy után Forex vizsga, értékpapír vizsga stb, és elmenni a tőzsdére mondjuk befektetési bankárnak, abba van a nagy suska. A bölcsészeknél még egy szakmunkás is jobban keres :D
2023. jan. 26. 12:22
 26/39 anonim ***** válasza:
93%

25

Tolmács vagyok, óránként 25k-ért tolmacsolok, úgyhogy én speciel nem halok éhen.

Az egyetemre ösztöndíjjal kerultem be, a szüleim nem tehettek volna meg, hogy fizessek, úgyhogy általánostól kezdve kitűnő voltam, hogy bekerüljek. Mellette végig dolgoztam. Úgyhogy nagyon nincs igazad!

2023. jan. 26. 14:02
 27/39 anonim ***** válasza:
0%

26# Nincs igazam mert te egymagad és az életpályád jelképezi az összes bölcsészt? :) Sose mondtam hogy minden bölcsészszak büfészak. Fuss neki még egyszer annak amit írtam.

Mi pénzügyön azzal poénkodtunk hogy melyik bölcsész fogja majd nyírni nálunk a gyepet, mert kb ennyit ér a diplomája.

Facebookon is látom hol tartanak régi egyetemi bölcsész ismerősök: Meki, KFC, németbe mosogat, élet iskolája, kb ez a többség. Na de inkább megyek is mert látom érzékeny pontra tapintottam :)))

2023. jan. 26. 14:18
 28/39 anonim ***** válasza:
91%
#26: ne is törődj vele, eleve nem százas, olvasd el a 06:06-kor írt hozzászólását az első oldalon.
2023. jan. 26. 14:22
 29/39 anonim ***** válasza:
0%
28# Aha mert aki olyan férfire vágyik aki izmos, megtudja a családját védeni, önálló az életben az nem százas, értem. Te is valami nagy bölcsész lehetsz úgy érzem :D
2023. jan. 26. 15:04
 30/39 anonim ***** válasza:
91%

"elmenni a tőzsdére mondjuk befektetési bankárnak, abba van a nagy suska."

Ezekből a válaszokból és mellé ezzel a névvel nekem úgy tűnik, mintha egy antiszemita szereotípiákat elültető provokátorral lenne dolgunk. :))

2023. jan. 26. 15:08
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!