Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak miért jönnek be a bölcsész fiúk?
20
Bölcsész szakon kezdtem a tanulmányaimat, mérnökinformatikusként szereztem diplomát. Kérlek mesélj még arról, hogy milyenek a mérnökök.
Nem. Kurvára nem jófejek a bölcsészekkel.
"Magas pontszámmal vesznek fel a bölcsész szakokra"
:DDDDD
Na akkor itt a valóság:
A felére nincs is ponthatár, a többire alig van valamennyi, 320 pontot egy értelmi sérült is össze tud kaparni. Csak nagyon kevés bölcsész szakra van magas ponthatár. A szakok többsége tipikus értéktelen büfészak.
25
Tolmács vagyok, óránként 25k-ért tolmacsolok, úgyhogy én speciel nem halok éhen.
Az egyetemre ösztöndíjjal kerultem be, a szüleim nem tehettek volna meg, hogy fizessek, úgyhogy általánostól kezdve kitűnő voltam, hogy bekerüljek. Mellette végig dolgoztam. Úgyhogy nagyon nincs igazad!
26# Nincs igazam mert te egymagad és az életpályád jelképezi az összes bölcsészt? :) Sose mondtam hogy minden bölcsészszak büfészak. Fuss neki még egyszer annak amit írtam.
Mi pénzügyön azzal poénkodtunk hogy melyik bölcsész fogja majd nyírni nálunk a gyepet, mert kb ennyit ér a diplomája.
Facebookon is látom hol tartanak régi egyetemi bölcsész ismerősök: Meki, KFC, németbe mosogat, élet iskolája, kb ez a többség. Na de inkább megyek is mert látom érzékeny pontra tapintottam :)))
"elmenni a tőzsdére mondjuk befektetési bankárnak, abba van a nagy suska."
Ezekből a válaszokból és mellé ezzel a névvel nekem úgy tűnik, mintha egy antiszemita szereotípiákat elültető provokátorral lenne dolgunk. :))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!