Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy dolgoztad fel, ha valakin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy dolgoztad fel, ha valakinek nem kellettél eléggé?

Figyelt kérdés
Amikor te tényleg rendes kapcsolatot szeretnél, nem csak barátság-extrákkal viszonyt. Hamar kiléptem belőle, de fáj, hogy nem kellettem az illetőnek annyira, hogy együtt is legyen velem.

2023. jan. 20. 00:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hát mivel én többet szerettem volna a te helyedben nem is mentem volna bele szexkapcsolatba, így könnyebben feldolgoznám az egész szitut.
2023. jan. 20. 08:57
 12/15 anonim ***** válasza:
64%
Biztos hogy nem kellettel neki? Én pont a másik oldalon vagyok. Úgy érzem kellett, de nem mutattam ki eléggé . Hiányzik.
2023. jan. 20. 22:45
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi úgy futottunk neki hogy nagy fellángolás. Aztán nála elmúlt. Rágom magam rajta, de végeredményben nem én vagyok kevés, nem a lényem, a kedvessègem kevés és a jellemem hanem egyszerűen nem engem keres/nem illünk. Pluszban az összeillést én is éreztem csak az illúzió elnyomta
2023. jan. 22. 23:59
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
#13 A nagy fellángolásokban nem hiszek. Volt és elmúlt. Az összeilleszkedés hiánya végzetes hiba. Te is látod, hogy csak a boldogság illúziója nem elég. Ezért tartom a legfontosabbnak, hogy annak a két embernek köze is legyen egymáshoz, összeilleszkedjenek.
2023. jan. 23. 00:19
 15/15 anonim ***** válasza:
Ilyen szerintem mindenkivel előfordul, túl kell lépni még ha nehéz is. :)
2023. febr. 3. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!