Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy dolgoztad fel, ha valakinek nem kellettél eléggé?
Figyelt kérdés
Amikor te tényleg rendes kapcsolatot szeretnél, nem csak barátság-extrákkal viszonyt. Hamar kiléptem belőle, de fáj, hogy nem kellettem az illetőnek annyira, hogy együtt is legyen velem.2023. jan. 20. 00:20
1/15 anonim válasza:
És mit tekintettél volna együttlevésnek?
És azt kérted is tőle? Szavakkal?
3/15 anonim válasza:
Úgy hogy átgondoltam a dolgokat, hogy ő engem nem értékelt igazán, átgondoltam ahpgy bánt velem és nem azt a bánásmódot érdemeltem.
Átgondoltam azt is milyen lenne vele kapcsolatban lenni és ahogy a jelenlegi viselkedése alapján kellett döntenem, jobb is hogy nem lettünk végül kapcsolatban, mert a tulajdonságai miatt nem lett volna egy jó kapcsolat amiben boldog lettem volna, többet ártott volna.
Szépen elengedtem, kerestem valaki mást aki valóban tisztel és szeret és akivel egy párt tudunk alkotni boldogan.
4/15 anonim válasza:
Én se kellenék magamnak, igy egyszeru elfogadni
5/15 anonim válasza:
Nem volt barát, csak kihasznált.
6/15 anonim válasza:
Én azon csodálkoznék, ha van olyan aki nem kifelé kacsintgat egy kapcsolatból.
7/15 anonim válasza:
#6 Hagyjad, a kérdező is áltatja magát.
8/15 anonim válasza:
Post fap clarity elég sokat segített.
9/15 anonim válasza:
Nekem ezt csak akkor nehéz feldolgozni, ha olyan dob, akinél amúgy szintekkel jobb pasijaim is voltak, meg lehetnének is. Az ilyesmit nem szoktam érteni.
10/15 anonim válasza:
Olyan emberrel nem jönnék össze, aki csak barátság extrákkal viszonyt akar. Hogyha ezt csak utólag közli, akkor teljesen kiábrándulnék belőle és minden kapcsolatot megszakítanék. Idő segít, hogy átvert szintén erőt ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!