Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy dolgoztátok fel,fogadtáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy dolgoztátok fel,fogadtátok el, hogy többet már nem lesztek szerelmesek ?

Figyelt kérdés
Pl. házasságkötés után vagy nagyon hosszú kapcsolatban , esetleg válás után...stb. Amikor ralizálod, hogy már valószinűleg nem fogod többet átélni a szerelembe esést ?
2020. dec. 1. 13:35
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
Ki az aki tapasztaltan és válás, vagy válások után még szerelmes akar lenni. Nem sokan.
2020. dec. 1. 13:37
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
Nekem nem létszükségletem a szerelembe esés, az új varázsa. Nekem többet ér és jobban szeretem azt, ami most van a férjem és köztem. Megvolt a nagy szerelem az első pár évünkben, most pedig egy nagyon mély szeretet, tisztelet és kötődés van köztünk, mindig itt vagyunk egymásnak jóban - rosszban, nekem ez többet ér, mint egy új fellángolás.
2020. dec. 1. 13:40
 3/7 anonim ***** válasza:
82%
Rettenetesen túlértékelt érzelemnek tartom a rózsaszín ködös szerelmet, annyi jobb érzés van nála, nem értem minek ragaszkodnék hozzá. Rövid időkre egyébként hosszú kapcsolatban is fel-fellángol, nálunk legalábbis vannak ilyen időszakok 10 év után is, de én sokkal jobban szeretem a kényelmesebb, nyugisabb, mélyebb fajta szerelmet, mint a hormonvihart.
2020. dec. 1. 13:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az erzes jo, a kovetkezmenyei altalaban nem, igy inkabb kerulom. Elveszi az ember itelokepesseget, ilyenkor mindig hatralepek, amig tisztan nem latok.
2020. dec. 1. 14:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem egy ki-be kapcs gomb.

Ha valakinek jön olyan ember az életébe akkor az lesz.

Akinek nem jön olyan ember az nem lesz szerelmes.

2020. dec. 1. 15:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Én például így házasként, kifejezetten örülnék, ha végleg elkerülne a szerelem érzése már végre.

Nekem inkább a randizás, ismerkedés időszakának izgalma hiányzik.

2020. dec. 1. 17:41
 7/7 anonim ***** válasza:

sehogy. mivel nem tudom mit hoz a holnap.

A sohát kijelenteni abban a tudatban, hogy csak az adott korosztályból 50e nő szaladgál alsó hangon az országban..felelőtlenség.

2020. dec. 1. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!