Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy dolgoztátok fel,fogadtátok el, hogy többet már nem lesztek szerelmesek ?
Figyelt kérdés
Pl. házasságkötés után vagy nagyon hosszú kapcsolatban , esetleg válás után...stb. Amikor ralizálod, hogy már valószinűleg nem fogod többet átélni a szerelembe esést ?2020. dec. 1. 13:35
1/7 anonim válasza:
Ki az aki tapasztaltan és válás, vagy válások után még szerelmes akar lenni. Nem sokan.
2/7 anonim válasza:
Nekem nem létszükségletem a szerelembe esés, az új varázsa. Nekem többet ér és jobban szeretem azt, ami most van a férjem és köztem. Megvolt a nagy szerelem az első pár évünkben, most pedig egy nagyon mély szeretet, tisztelet és kötődés van köztünk, mindig itt vagyunk egymásnak jóban - rosszban, nekem ez többet ér, mint egy új fellángolás.
3/7 anonim válasza:
Rettenetesen túlértékelt érzelemnek tartom a rózsaszín ködös szerelmet, annyi jobb érzés van nála, nem értem minek ragaszkodnék hozzá. Rövid időkre egyébként hosszú kapcsolatban is fel-fellángol, nálunk legalábbis vannak ilyen időszakok 10 év után is, de én sokkal jobban szeretem a kényelmesebb, nyugisabb, mélyebb fajta szerelmet, mint a hormonvihart.
4/7 anonim válasza:
Az erzes jo, a kovetkezmenyei altalaban nem, igy inkabb kerulom. Elveszi az ember itelokepesseget, ilyenkor mindig hatralepek, amig tisztan nem latok.
5/7 anonim válasza:
Ez nem egy ki-be kapcs gomb.
Ha valakinek jön olyan ember az életébe akkor az lesz.
Akinek nem jön olyan ember az nem lesz szerelmes.
6/7 anonim válasza:
Én például így házasként, kifejezetten örülnék, ha végleg elkerülne a szerelem érzése már végre.
Nekem inkább a randizás, ismerkedés időszakának izgalma hiányzik.
7/7 anonim válasza:
sehogy. mivel nem tudom mit hoz a holnap.
A sohát kijelenteni abban a tudatban, hogy csak az adott korosztályból 50e nő szaladgál alsó hangon az országban..felelőtlenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!