Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon ebből lehet valami? Hét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon ebből lehet valami? Hét évvel ezelőtt Londonban dolgoztam, és nagyon tetszett az egyik olasz munkatársam. Bővebben lent.

Figyelt kérdés

A fiú fiatalabb volt nálam pár évvel,és Olaszországban hagyta a barátnőjét,emiatt Én egyeltalán nem akartam közeledni,maximum beszélgetés szintjén. Egy napon a főnökasszonyom azt mondta, hogy szerinte ez a fiú szerelmes belém, kérdeztem tőle hogy miért,erre azt válaszolta hogy látszik abból ahogy rám néz.Én ezt elég szkeptikusan fogadtam, mert úgy voltam vele,ha igazán tetszem neki akkor majd közeledik Ő.

Végül az egészből nem lett semmi,Én hazamentem és a kapcsolatot sem tartottam a fiúval. Nemrég rátaláltam az egyik közösségi oldalon és felvettük egymást ismerősnek, most épp levelezni kezdtünk.

Nyilván senki sem tudja előre megjósolni hogy ebből mi lesz, de nekem Ő nagyon tetszik, kívül is,belül is, igazán különleges srác.Viszont erőszakos sem szeretnék lenni semmiképp.Vagy majd úgyis adja magát a dolog?

2021. febr. 2. 10:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
mondjuk ha o meg mindig masik orszagban van, te meg hazajottel, akkor nem tudom, mit varsz ettol a dologtol.
2021. febr. 2. 10:14
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem túlagyalod előre.
2021. febr. 2. 10:48
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne ebből? Semmi.
2021. febr. 2. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!