Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogy dolgozta fel a beteljesületlen kapcsolat tényét?
Egy ideig nagyon kölcsönös volt köztünk, nagy fellángolás, tettünk egymásért de több hónap után elhalt a dolog. A lényeg hogy a másik félben megfogalmazódott hogy mégse rám vágyna és nem akar komolyat . Én nagyon Hittem hogy egy pár leszünk, jobban fáj mint a régi szakításaim. Ő kapcsolatot se akar
Nem voltam szerelmes de iszonyat rossz, sokáig volt az életem része
Részleteket nem írnek mert a sztorin nem változtat…megtudtam volna szeretni
Találtatok jobbat egy ilyen dolog után vagy nektek mi segített?(: nagy illúzió volt és mindketten akartunk de végül mégse illünk…a kezdeti jó emlékekbe kapaszkodok
Nem tini topic, őszintén szeretnék tanácsokat kérni mert nagyon rossz hogy elmúlt és nincs többé
Hiányzik a személye és az hogy nem vàrta meg hogy folytathassuk és esélyt kaptunk volna (sok ideig fizikailag távol voltunk egymástol)
Utolsó bekezdésedre kíváncsi lennék...
"Hiányzik a személye és az hogy nem vàrta meg hogy folytathassuk és esélyt kaptunk volna (sok ideig fizikailag távol voltunk egymástol)"
Még is mennyit várni? Mire miért? És fizikailag miért?
Bocs de ezek a részletek számítanak
Nehezen dolgoztam fel. Sokáig úgy voltam, hogy nem tudom már mással elképzelni.
Sok idő kellett, hogy újra tudjak nyitott lenni.
Csak úgy sikerült, hogy találtam mást...
- Aki rohadt vonzó fizikailag és lelkileg is
- Akinek egy percig sem kérdés, hogy akar-e kapcsolatot velem
Vele vagyok lassan 10 éve, megtapasztaltam, milyen az igazi szeretet, összetartozás, szóval minden, ami előtte volt, komolytalan, távoli emlék. Pedig én is nagyon nagyon tudtam szenvedni, volt is egy tiédhez hasonló kudarcom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!