Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogy dolgozta fel a beteljesületlen kapcsolat tényét?
Egy ideig nagyon kölcsönös volt köztünk, nagy fellángolás, tettünk egymásért de több hónap után elhalt a dolog. A lényeg hogy a másik félben megfogalmazódott hogy mégse rám vágyna és nem akar komolyat . Én nagyon Hittem hogy egy pár leszünk, jobban fáj mint a régi szakításaim. Ő kapcsolatot se akar
Nem voltam szerelmes de iszonyat rossz, sokáig volt az életem része
Részleteket nem írnek mert a sztorin nem változtat…megtudtam volna szeretni
Találtatok jobbat egy ilyen dolog után vagy nektek mi segített?(: nagy illúzió volt és mindketten akartunk de végül mégse illünk…a kezdeti jó emlékekbe kapaszkodok
Nem tini topic, őszintén szeretnék tanácsokat kérni mert nagyon rossz hogy elmúlt és nincs többé
Hiányzik a személye és az hogy nem vàrta meg hogy folytathassuk és esélyt kaptunk volna (sok ideig fizikailag távol voltunk egymástol)
11: Ez durva! :((( Bocsánatot kérnek 20 év után... Bef*sok! (Kíváncsi lennék én is, hogy mi volt - bár magamat ismerve hasonló helyzetben egyszerűen "elfelejteném bevenni a gyógyszeremet". És akkor az érintetteknek az isten irgalmazzon, mert Lidérc nem fog.)
Kérdező: Két napig, ha olyan volt, meg vagyok reccsenve. Tüneti kezelésként némi vodka, meg egy extra nap másodállás, ha sikerül. :))) Nem szívesen süllyedek bele az agyalásba, mert az hosszú távon nem tesz jót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!